Vackert belägen 3,a med naturen runt knuten.

Översikt

För dig som vill ha huskänsla, men ändå slippa husets alla måsten är den här bostaden perfekt! Vi erbjuder en smakfull 3:a i det populära och mycket barnvänliga område, BRF Berg Västra i Askekärret, belägen i lantlig miljö men ändå nära till Stenungsund. Här bor du lugnt och bekvämt och med närhet till skola och daghem samt fotbollsplan.. Det är bara att flytta in och njuta av tillvaron.

Aktuell boränta från

2 , 3 5 %
Räntekostnad från 1 631 kr/mån
Så här har vi räknat Stäng

Räntekostnaden är beräknad på bostadens gällande pris (med ett eventuellt högstabud), gånger den högst tillåtna belåningsgraden, gånger vår lägsta ränta, minus 30% skatteavdrag, delat på 12 månader.

((1 400 000 * 0.85 * (2,35 / 100)) * 0,7) / 12 = 1 631 kr/månad

Boendeform
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum och kök
Boarea
81 m²
Våning
2 /2
Avgift
3 639 kr/mån inkl. Parkering Telia-Trippelpaket Bredband 100 mbit, Tv-paket Lagom, telefon, Försäkring & underhåll av värmepumparna
Pris
1 400 000 kr

Visningar

Kontakta mäklaren för information

Intresseanmälan
Intresseanmälan Stäng
Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Maria Ericson kommer att kontakta dig inom kort.
Tipsa till mobil eller e-post
Tipsa till mobil eller e-post Stäng
Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Din bostadsmäklare

Alla bilder

Ödsmål

Beskrivning

Interiör

Hela lägenheten ger ett mycket ljust och luftigt intryck, vilket det stora ljusinsläppet från fönster i samtliga rum bidrar till. Genomgående ljusa väggar, ekparkett med värme under. Luftigt vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till söderbalkong. Rymliga sovrum, helkaklat badrum med tvättavdelning och en stor klädkammare. Underbart och mycket bekvämt boende med fin utsikt.

HALL:

Efter att ha gått upp för trätrappan till andra våningen och passerat en hemtrevlig entrébalkong med bänkar möter oss en rymlig, möblerbar hall innanför ytterdörren.
Hallen blir lite av lägenhetens nav med alla öppningar in till de olika rummen och där dagsljuset ständigt är närvarande.
Avhängningsmöjligheter hittar du till höger med god plats att hänga av sig ytterkläderna. Förvaringsutrymme finns även i en rejäl klädkammare med lucka upp till förrådsvinden.
Alldeles innanför ytterdörren ligger praktiska klinkerplattor som övergår i ekparkett och som löper vidare in i samtliga rum och köket. Under ekparketten finns golvvärme som värmer upp hela bostaden.
Hallen har ljusa väggar och direkt till vänster finns det mindre sovrummet. Dörren intill går till klädkammaren och därefter finns ingången till det helkaklade badrummet. Mitt emot på höger sida ligger det stora sovrummet. Rakt fram öppnar sig köket med trivsam öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet. 

 

 KÖK:

Hemtrevligt kök som känns luftigt och med gott om köksskåp i vinkel och med bra arbetsyta. Här finns riklig köksförvaring samt ett hemtrevligt skänkskåp som bildar en köksö. Lång bänkskiva i ek och ovanför sitter ett vitt kakel som känns stilrent och smälter in fint mot de ljusa köksluckorna. Köket är utrustat med spis, köksfläkt och ett kombiskåp med kyl/frys samt diskmaskin.
Väggarna är ljusa Här finns god plats för ett matbord för minst fyra personer vid fönstret som ger en fin utsikt över jordbruksfälten. Intill matplatsen finns dessutom en glasad dörr ut till balkongen i sydvästläge

 

BALKONG:

Det finns två fina uteplatser, Den ena vid entrén på framsidan som vetter mot norr med kvällssol. Den andra är den härliga balkongen i anslutning till köket och vardagsrummet vilket gör den helt perfekt för den sena supén och är det för kyligt utomhus är det bara att flytta in i vardagsrummet intill. Härlig utsikt över åker och äng och med solen hela dagen fram till eftermiddagen. Här finns mycket god plats för sittgruppen och grillen samt fina blomsterarrangemang, vilket ger en underbar atmosfär.

 

VARDAGSRUM:

Med höga fönster mot balkongen i söderläge och med utsikt över åker och äng blir vardagsrummet en naturlig plats för såväl trivsamt umgänge som avkoppling. Här flödar solen in från morgon till eftermiddag.
Det generösa vardagsrummet rymmer gott och väl en soffgrupp, tv-möbel, bokhylla och fåtölj och piano för den som så önskar. Hallens fina ekparkettgolv löper vidare in i rummet och tillsammans med de ljusa väggarna blir detta ett mycket ljust och luftigt rum. 

 

SOVRUM 1:

Med fönster mot framsidan i anslutning till entréhallen ligger det mindre sovrummet som idag används som flickrum och går mycket i rosa färger. Väggarna är tapetserade i två olika färger, upptill hänger en tapet i svag beigefärgad nyans och nedanför är tapeten ljusblå med avskiljande tapetbröstbård.

 

SOVRUM 2:

Det största sovrummet erbjuder gott om plats för både dubbelsäng, sängbord och en rymlig arbetshörna. Väggarna pryds av en behaglig, ljusrandig tapet som ger en vilsam stämning, precis som sig bör i ett sovrum. Utmärkta förvaringsmöjligheter ges av tre garderober. Här finns två fönster i olika lägen i väst och norrläge.

 

BADRUM:

Det helkaklade badrummet är välplanerat och rymmer det man kan önska av ett badrum.Snygga ljusa kakelplattor pryder väggarna, med grå dekorationsbård i brösthöjd. På golvet ligger gråa klinkerplattor med golvvärme.
Inredningen består av en glasad duschhörna, toalettstol och en kommod med långa lådor tar suveränt hand om all förvaring.

Badrummet innehåller dessutom en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare som ger en känsla av lite vardagslyx. Badrummet är sobert, tidlöst och snyggt!

 

 

Lägenhet

Kommun Stenungsund
Församling Ödsmål
Ägandeform/typ Bostadsrätt/Lägenhet
Lägenhetsnummer 2 D
Antal rum 3 rum och kök
Area
Boarea 81 m²
Våning 2 /2
Balkong Två Balkonger, Entrébalkong fasta bänkar och kvällssol Balkong ca, 15 m² rakt i söderläge och sol hela dagen
Förråd Lägenhetsförråd i vinden med lucka. Källarförråd i huset mittemot
Pris 1 400 000 kr 
Avgift 3 639 kr/mån inkl. Parkering Telia-Trippelpaket Bredband 100 mbit, Tv-paket Lagom, telefon, Försäkring & underhåll av värmepumparna
Andel i förening 2.17%
Andel av avgift 2.44%

Fastighet

Byggnadsår 2008
Fönster 3-glas
Uppvärmning Vattenburen golvvärme frånluftsvärmepump IVT
TV- Internetutbud Telia
Status Energidekl. Utförd

Driftkostnad

Hushållsel 8 000 kr/år
Vatten/Avlopp 1 056 kr/år
Summa 9 056 kr/år

Förening

Namn BRF Berg Västra
Äkta förening Ja
Kontakt Martin Månsson
Telefon

BRF Berg Västra

Välskött förening med mycket god ekonomi. Föreningen omfattas av 44 st bostadsrätter.
Föreningen anordnar två städdagar per år.

Trevligt och barnvänligt område där barnen kan leka precis utanför dörren. Närhet till skola och daghem samt fotbollsplan.
Promenadavstånd till både insjö och havet. Bra kommunikationer mot Stenungsund.

 

BRA ATT VETA:

Ödsmål:
Ödsmål är en tätort i norra delen av Stenungsunds kommun. Ödsmål ligger ca 5 km norr om Stenungsund. Det finns bra bussförbindelser till Stenungsund och vidare till Uddevalla och Göteborg. Även en bra cykelväg finns till Stenungsund. Här bor ca 600 året-runt-boende men det ökar rejält under sommarhalvåret.

I Ödsmål finns Ekenässkolan med cirka 250 elever upp till årsklass 6 och dessutom finns här tre förskolor.
De flesta Ödsmålsbor arbetar i Stenungsund eller Göteborg, men här finns även några större arbetsplatser. Klart störst är petrokemiföretaget Perstorp Oxo och fram till 2008 fanns även företaget Provexa, som bland annat pulverlackerar parabolantenner. 

Skolor och barnomsorg:
I området finns både kommunal och privat barnomsorg för år 1-5. Ekenässkolan för år F-6 arbetar med miljöcertifiering "Grön flagg". Från år 7-9 får eleverna åka in till Stenungsund och gå i Stenungskolan. Alla elever i Stenungsunds kommun som går i år 6-9 får låna en dator.

Stenungsund:
Stenungsund ligger 5 km från Ödsmål och är en trivsam kommun med ca 25 000 invånare.
Möjligheten av bo nära havet med goda möjligheter till friluftsliv och rekreation gör att kommunen ständigt växer. Här finns även ett välutvecklat kultur- och föreningsliv.
Stenungstorg har gott om parkeringsplatser.

Kommunikation:
Bra bussförbindelser till Stenungsund. Buss Röd Express går till Stenungsund och Göteborg varje halvtimma under hela dagen.
I Stenungsund går pendeltåget kontinuerligt till Göteborg och Uddevalla. Det tar ungefär 35 min till Göteborg. Det går även bussar ut till öarna Tjörn och Orust.

Natur och fritid:
I Ödsmål är det nära till naturen, skogen ligger endast ett stenkast bort. Söskär är en kommunal badplats med p-plats 150 m från havsbadet.
Tycker ni bättre om insjöbad finns badplatsen Talbo lite längre bort. Båda badplatserna har brygga, sandstrand och toalett.
I Stenungsund finns simhall, bowlinghall, ishall, flera fotbollsplaner. Stort gym och motionsspår. Närheten till Svartedalens naturområde med vackra vandringsleder
Kulturhuset Fregatten erbjuder bibliotek, biograf, galleri.
På vackra Stenungsön ligger Stenungsbaden Yacht Club med hotell, SPA och nattklubb.

Affärer och restauranger:
På Stenungstorg finns ett stort utbud av butiker. Här finns banker, apotek, systembolag, matbutiker samt diverse restauranger och fik. På och runt Stenungstorg finns gott om parkeringar. 

Dokument

Övrigt

Boendekostnads­kalkyl Kontakta mäklaren för en personlig boendekostnadskalkyl.
ERA®Försäkrat I denna bostad är alla vitvaror och fasta hushållsmaskiner försäkrade. Försäkringen ingår alltid när ERA förmedlar en bostad.

Visningar

Kontakta mäklaren för information

Intresseanmälan
Intresseanmälan Stäng
Ange dina uppgifter för att skicka en intresseanmälan. Maria Ericson kommer att kontakta dig inom kort.
Tipsa till mobil eller e-post
Tipsa till mobil eller e-post Stäng
Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Din bostadsmäklare

Karta & närområde

BRA ATT VETA:

Ödsmål är en tätort i norra delen av Stenungsunds kommun. Ödsmål ligger ca 5 km norr om Stenungsund. Det finns bra bussförbindelser till Stenungsund och vidare till Uddevalla och Göteborg. Även en bra cykelväg finns till Stenungsund. Här bor ca 600 året-runt-boende men det ökar rejält under sommarhalvåret.
I Ödsmål finns Ekenässkolan med cirka 250 elever upp till årsklass 6 och dessutom finns här tre förskolor.
De flesta Ödsmålsbor arbetar i Stenungsund eller Göteborg, men här finns även några större arbetsplatser. Klart störst är petrokemiföretaget Perstorp Oxo och fram till 2008 fanns även företaget Provexa, som bland annat pulverlackerar parabolantenner.

Skolor och barnomsorg:
I området finns både kommunal och privat barnomsorg för år 1-5. Ekenässkolan för år F-6 arbetar med miljöcertifiering "Grön flagg". Från år 7-9 får eleverna åka in till Stenungsund och gå i Stenungskolan. Alla elever i Stenungsunds kommun som går i år 6-9 får låna en dator.

Stenungsund ligger 5 km från Ödsmål och är en trivsam kommun med ca 25 000 invånare.
Möjligheten av bo nära havet med goda möjligheter till friluftsliv och rekreation gör att kommunen ständigt växer. Här finns även ett välutvecklat kultur- och föreningsliv. Stenungstorg har gott om parkeringsplatser.

Kommunikation:
Bra bussförbindelser till Stenungsund. Buss Röd Express går till Stenungsund och Göteborg varje halvtimma under hela dagen. I Stenungsund går pendeltåget kontinuerligt till Göteborg och Uddevalla. Det tar ungefär 35 min till Göteborg. Det går även bussar ut till öarna Tjörn och Orust.

 Natur och fritid:
I Ödsmål är det nära till naturen, skogen ligger endast ett stenkast bort. Söskär är en kommunal badplats med p-plats 150 m från havsbadet.
Tycker ni bättre om insjöbad finns badplatsen Talbo lite längre bort. Båda badplatserna har brygga, sandstrand och toalett.
I Stenungsund finns simhall, bowlinghall, ishall, flera fotbollsplaner. Stort gym och motionsspår. Närheten till Svartedalens naturområde med vackra vandringsleder. Kulturhuset Fregatten erbjuder bibliotek, biograf, galleri. På vackra Stenungsön ligger Stenungsbaden Yacht Club med hotell, SPA och nattklubb. 

Affärer och restauranger:
På Stenungstorg finns ett stort utbud av butiker. Här finns banker, apotek, systembolag, matbutiker samt diverse restauranger och fik. På och runt Stenungstorg finns gott om parkeringar. 

 • Hemköp 4,2 km
 • ICA Kvantum 4,3 km
 • Kaffe & Teboden 4,4 km
 • Willy:s 4,5 km
 • Coop Extra 5 km
 • Kryssets förskola 550 meter
 • Förskolan Lustgården 1 km
 • Trollbackens förskola 1 km
 • Sesterviksvägens förskola 4,4 km
 • Förskola Ängås 4,4 km
 • Ängåsskola Låg o. Mellanstadiet 3,5 km
 • Ängås Skola Högstadiet 4,5 km
 • Stenungsund Montessori Skola 4,7 km
 • Koppersskolan 4,7 km
 • Stenungsskolan 4,9 km
 • Utsikten Café & Restaurang 1,4 km
 • Svanesunds Pizzeria 4,1 km
 • Restaurang Eken 4,2 km
 • Kiosk och Café 4,2 km
 • Feng Tang Restaurang HB 4,2 km
Informationen hämtas från Hitta.se
Laddar filmen "Kjell Bergqvist berättar hur det fungerar".