Välkommen till ERA®Håkan Sköld Fastighetsbyrå

Vi på Håkan Sköld Fastighetsbyrå är en av Malmös ledande fastighetsmäklare. I mer än 30 år har vi skaffat oss erfarenhet och ett nätverk av hög kvalitet. Vi har med serviceanda och affärsetik byggt upp och skapat goda kontakter med såväl köpare som säljare samt banker och myndigheter. Varje nytt uppdrag är ett förtroende som kunden visar oss, det förtroendet vill vi motsvara genom ett arbete som präglas av profenssionell kvalitet i varje detalj.

Det som skiljer oss från andra mäklare är vårt sätt att se på kunden. För oss är det viktigt med en helhetssyn där varje moment i bostadsaffären är viktigt. Vår kompentens gör att du kan känna en ökad trygghet i affären. Många av våra kunder återkommer vilket visar att de är nöjda med oss.

Våra fastighetsmäklare är handplockade och utvalda med stor omsorg för att vi ska leva upp till de förväntningar som du som kund kan ställa på oss. Vi lägger ner ett stort personligt engagemang i varje affär. Alla i teamet är engagerade och briner för våra kunder både före, under och efter försäljningen. Vi anser att en ständig återkoppling till kunderna är oerhört viktigt!

Vi blir gärna din affärspartner!

Kontakta oss

ERA®Håkan Sköld Fastighetsbyrå

Stadiongatan 65, 217 62 Malmö

Vi hjälper dig att sälja din bostad

ERA ligger i topp när det gäller kundnöjdhet och är även den mäklaren som får mest rekommendationer från sina kunder (enligt SKI 2013). Så det finns en stor chans att även du blir nöjd om du anlitar oss!

Varför inte börja med att låta oss värdera ditt nuvarande boende?

Jag vill ha en gratis värdering

Kommersiella objekt till försäljning

Just nu har vi 2 objekt på ERA®Kommersiellt.

Se våra kommersiella objekt