Välkommen till ERA®Öfverholms Fastighetsbyrå

Förtroende och personligt engagemang!

Vi är en mäklarfirma med fokus på närområdet och med en stark ställning på bostadsmarknaden.

Alla våra mäklare är högskoleutbildade med bred och gedigen kunskap. Vår lokalkännedom är stor, då alla vi som jobbar här bor och lever i kommunen.

Vi är anslutna till den internationella mäklarorganisationen ERA. Det internationella samarbetet ger oss tillgång till ett unikt marknadsföringsinstrument och ständig kunskapsutveckling. I kombination med mångårig lokalkännedom och gedigen kunskap i regelverket kring bostadsaffärer är det ett svårslaget koncept.

Vår affärsidé går ut på att skapa mervärde för både säljare och köpare men framför allt att ge förutsättningar för en trygg och säker affär. Vi har verktygen för detta! Vårt starka engagemang och hårda arbete ger det resultat våra kunder förväntar sig.

Nu när marknaden ter sig svåröverskådlig och regelverket föränderligt ger vi dig råd inför ett bostadsbyte. Välkommen in på en förutsättningslös diskussion!

Följ ERA Öfverholms Fastighetsbyrå inlägg på INSTAGRAM

@eraofverholmsfastighetsbyra

Vi hjälper dig att sälja din bostad

ERA ligger i topp när det gäller kundnöjdhet och är även den mäklaren som får mest rekommendationer från sina kunder (enligt SKI 2013). Så det finns en stor chans att även du blir nöjd om du anlitar oss!

Varför inte börja med att låta oss värdera ditt nuvarande boende?

Jag vill ha en gratis värdering

Kontakta oss

ERA®Öfverholms Fastighetsbyrå

Stora gatan 47, 19330 Sigtuna