Nu hjälps vi åt!

Även i rådande läge är det många som både letar, köper och säljer bostad och ERA finns här för er.

Är du intresserad av en bostad?

Med anledning av risken för spridning av Coronaviruset har vi på ERA satt in fler visningar per bostad samt utökade visningstider, för att minska antalet samtidiga besökare. Tillhör du en riskgrupp eller har svårt att ta dig till visningen på ett säkert sätt, ta gärna kontakt med mäklaren så löser vi det – t.ex. med en privat eller en digital visning.

För att öka tryggheten för alla så påminner vi om vikten av att var och en tar sitt personliga ansvar och tvättar händerna ofta, stannar hemma om man känner sig det minsta sjuk samt håller avstånd till varandra. Våra mäklare stannar självklart också hemma om de känner sig sjuka och en frisk kollega tar över.

Här finner du våra bostäder till salu just nu.

 

Funderar du på att sälja?

Oavsett om du planerar att flytta inom en snar framtid, eller bara är nyfiken på det nuvarande värdet på din bostad, kan våra kunniga mäklare hjälpa dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Boka en av våra mäklare för värdering här

Känns det tryggare för dig att inte bjuda hem någon just nu, så kan vi hjälpa dig digitalt med en värdering via t.ex. videosamtal. Ta kontakt med din mäklare så hjälper hon eller han dig på bästa sätt.

Ta gärna del av Checklistan som vi tagit fram för dig som ska sälja din bostad. Där kan du läsa om alla steg från förberedelser till tillträde.