100%

Välkommen till ERA Axelssons Fastighetsbyrå - din mäklare i Ale!

I mer än 30 år har vi varit en av Ales ledande fastighetsmäklare och hjälpt våra kunder att hitta nya ägare till sina hem. Vi kan Ale!

Vi är en engagerad och personlig fastighetsbyrå som ser det som vår viktigaste uppgift att du som kund blir helt nöjd. En lyckad, problemfri försäljning är ingen självklarhet. Vi vet vad som krävs och är beredda att göra det lilla extra!

Med vårt genomtänkta mäklarkoncept erbjuder vi dig som säljare en kraftfull marknadsföring, professionellt kundmottagande och mycket engagerade och skickliga mäklare, som har lokal förankring på orten och en mycket god kännedom om bostadsmarknaden i vår långsmala kommun. Även leverantörer av våra kringtjänster som fotografer, stylister och tryckerier är handplockade av oss för att de är de bästa på sitt område. Allt för att du ska få de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Vi förmedlar bostäder i bl. a. dessa områden:

  • Surte
  • Bohus
  • Nödinge
  • Nol
  • Alafors
  • Älvängen
  • Skepplanda
  • Alvhem
  • Hålanda

 

Söker du ny bostad lotsar vi dig rätt med hjälp av våra kontakter och vårt stora utbud av såväl lägenheter som hus och fritidsboenden. Vi har även nära samarbeten med våra systerkontor i Lilla Edet, Hisingen, Mölnlycke, Kungälv och Stenungsund.

Vill du ha hjälp att sälja din villa, bostadsrätt eller fritidshus? Kontakta oss via mail eller telefon, eller  boka en tid direkt i formuläret "Boka Mäklare Online" nedan, så berättar vi gärna mer om hur vi arbetar!

Med vänliga hälsningar Henrik, Maria, Meddi, Emelie, Fredrik, Evelina, Pernilla och Gunnar.

Kontakta oss

ERA Axelssons Fastighetsbyrå Ale

Postvägen 2

446 32 Älvängen

Funderar du på att sälja din bostad?

När du ska sälja din bostad är valet av mäklare viktigt. Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt boka in ett förutsättningslöst besök så berättar vi mer. Välj en tid som passar dig!

Boka en gratis värdering!

tisdag 27 sep onsdag 28 sep torsdag 29 sep tisdag 4 okt onsdag 5 okt torsdag 6 okt
Typ av bostad

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Våra medarbetare

Visa på karta