Såld

Industrifastighet med mycket bra läge i Trollhättan.

  • Boendeform
    Kommersiell
  • Tomtareal/mark
    4 951 m²

Trollhättan Hojum - Perfekt läge för din verksamhet!

Vi erbjuder en fantastisk industrifastighet på totalt 2540 m2 i hjärtat av Trollhättan Hojum. Fastigheten har en uthyrd yta på 1682 m2 och en vakans på 709 m2, vilket ger dig möjlighet att anpassa utrymmet efter dina specifika behov.

Med ett centralt läge i Trollhättan Hojum är fastighet idealisk för verksamheter som söker en strategisk placering med enkel tillgång till områdets stora vägar och motorvägar. Detta är en perfekt plats för företag som vill växa och expandera sina affärer.

Utrymmen är fullt utrustat med moderna bekvämligheter och faciliteter, ventilationssystem och säkerhetsåtgärder. Vi erbjuder också tillgång till flexibla kontors- och produktionsutrymmen som passar perfekt för dina specifika behov.

Kontakta oss redan idag och boka en visning av denna fantastiska fastighet i Trollhättan Hojum.

Mäklare

Ansvarig mäklare Henrik Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare
Henrik Kjellberg
4,7 / 5 132 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2002 och driver sedan flera år tillbaka ERA Axelssons Fastighetsbyrås kontor i Ale och Lilla Edet där jag förmedlar främst villor, men även en del bostadsrätter och kommersiella fastigheter. Med många års erfarenhet och över 1 000 förmedlade bostäder är jag din självklara partner i en bostadsaffär. Jag jobbar drivet, resultatorienterat och med högsta service. Privat bor jag tillsammans med min fru Maria och våra två barn i Nödinge. Skulle jag få lite tid över tar jag gärna en runda på golfbanan.
Läs mer

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Trollhättan
Ort Trollhättan
Adress Faktorsgatan 1
46137 Trollhättan
Kontraktsdatum 2023-06-27
Tomtareal/mark 4951 m²

Karta