Bostadsrättsvilla med carport i populärt område!

 • Boendeform
  Villa
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2016
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  108 m²
 • Avgift
  5 194 kr/mån
  inkl. P-plats, renhållning, vägskötsel samt skötsel av det yttre skalet på huset.
 • Pris
  3 460 000 kr Utgångspris Lånelöfte

Välkommen till denna mycket fina bostad i populära området Kronogården i Älvängen! Här bor du enkelt och bekvämt med direkt närhet till förskola, skola och idrottsplats. På gång- och cykelavstånd når du Älvängen centrum med all dess service samt pendeltåget som snabbt tar dig till både Göteborg och Trollhättan på 20-25 minuter. Bostaden är i mycket fint skick och passar perfekt för dig som bara vill flytta in. Här finns carport och plats på uppfarten för ytterligare bilar samt en mycket trivsam utemiljö med snygg stenläggning, vackra planteringar och altan på både fram och baksida. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare redan idag vid intresse så ordnar vi med visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Maria Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare
Maria Kjellberg

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Beskrivning

Hall

Välkommen in i hallen där plats för avhängning finns i en både praktisk och snygg garderob med skjutdörrar. På golvet i hallen ligger ett klinker i modern grå nyans.

Kök

Hallen leder vidare till det stilrena köket med vita skåpluckor, bra arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Köket är fullt maskinellt utrustat med kyl, frys, diskmaskin, inbyggd micro, ugn, spishäll och fläkt. Här finns plats för ett stort matbord för minst sex personer till vardags och när gäster kommer på besök finns plats att förlänga matplatsen ytterligare.

Vardagsrum

Bostadens vardagsrum är både trivsamt och lättmöblerat. Här får det utan problem plats en större soffgrupp och de stora fönsterpartierna och utgången mot trädgården på baksidan ger ett härligt ljusinsläpp.

Badrum nedre plan

På nedre plan finns ett stort badrum med dusch, handfat med kommod, wc, tvättmaskin och torktumlare. Över maskinerna finns en tvättbänk som underlättar hanteringen av tvätt och skapar extra yta. Här finns också överskåp för förvaring av exempelvis handdukar och tvättmedel. Badrummet är helkaklat med modernt grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna.

Förråd under trapp

Under trappen till övre plan finns ett förrådsutrymme, perfekt som städskrubb och förvaring av sånt man inte använder dagligen men ändå vill ha lätt tillgängligt.

Sovrum

På övre plan finns bostadens tre sovrum som alla är i bra storlek. Det luftiga föräldrasovrummet har också tillgång till en walk-in closet som är stor nog att även inredas som exempelvis ett kontor om så önskas.

Badrum övre plan

Badrummet på övre plan är inrett med badkar, wc och handfat med kommod. Väggarna är vitkaklade och på golvet ligger en våtrumsmatta.

Övrigt

Samtliga golv i huset är av eklaminat med undantag för badrummen samt hallen. På nedre plan värms huset med golvvärme medan övriga huset värms med radiatorer.

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Älvängen
Adress Älvornas väg 2
44634 Älvängen
Lägenhetsnr BRF 10640-001
Boarea (BOA) 108 m² (enligt Förvaltaren)
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Andel i föreningen

3,333%

Andel av BRF netto­skuldsättning 1 517 808 kr
Uppgiften är baserad på årsredovisningen för 2021.
Pant­förskrivning Är pantsatt
Månadsavgift 5 194 kr/mån
Ingår i avgiften

P-plats, renhållning, vägskötsel samt skötsel av det yttre skalet på huset.

Pris 3 460 000 kr (Utgångspris)

Driftkostnad

Antal personer i hushållet 3
Årlig elförbrukning 12 738 kWh/år
Hushållsel 2 444 kr/mån
Vatten 733 kr/mån
Summa driftkostnad 3 177 kr/mån
Beskrivning av kostnader

I kostnaden för hushållsel ligger även kostnaden för uppvärmning och varmvatten. Driftskostnaden kan variera beroende på hur många personer som bor i bostaden, hur mycket el man förbrukar samt val av leverantör och avtalsupplägg.

Byggnad

Byggår 2016
Värme- och ventilations­anläggning

Huset värms med fjärrvärme med golvvärme på nedre plan och radiatorer på övre plan.
Mekanisk till- och frånluftsventilation.

TV/internet

Fiber

Förening

Namn Bostadsrättsföreningen Boklok Älvbacken
Org. Nr 769630-0461
Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Markägare Föreningen äger marken
Juridisk person accepteras Nej

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta

Områdesbeskrivning

Närområde

I mysiga Älvängen blandas äldre bebyggelse med områden av nybyggnation och skapar ett samhälle som passar både unga, äldre och barnfamiljer. I centrum och på Handelsplats Älvängen finns allt du behöver för en enkel vardag i form av vårdcentral, apotek, förskolor och skolor, men också ett utbud av mataffärer, blomsteraffär, djuraffär, klädbutik, caféer och gym. Var du än väljer att bo i Älvängen så har du nära till naturen och till pendeltåget som tar dig snabbt och smidigt in till Göteborg eller Trollhättan på ca 20-25 minuter. 

Kronogården är ett mycket populärt bostadsområde i Älvängen. Området karaktäriseras av nybyggda bostäder med närhet till naturen samtidigt som det är enkelt och går snabbt att ta sig in till centrala Älvängen med all tänkbar service. Buss trafikerar området med matchning till pendeltåget.