Såld

Industrifastighet med mycket bra läge i Trollhättan.

  • Boendeform
    Kommersiell
  • Tomtareal/mark
    4 951 m²

Trollhättan Hojum - Perfekt läge för din verksamhet!

Vi erbjuder en fantastisk industrifastighet på totalt 2540 m2 i hjärtat av Trollhättan Hojum. Fastigheten har en uthyrd yta på 1682 m2 och en vakans på 709 m2, vilket ger dig möjlighet att anpassa utrymmet efter dina specifika behov.

Med ett centralt läge i Trollhättan Hojum är fastighet idealisk för verksamheter som söker en strategisk placering med enkel tillgång till områdets stora vägar och motorvägar. Detta är en perfekt plats för företag som vill växa och expandera sina affärer.

Utrymmen är fullt utrustat med moderna bekvämligheter och faciliteter, ventilationssystem och säkerhetsåtgärder. Vi erbjuder också tillgång till flexibla kontors- och produktionsutrymmen som passar perfekt för dina specifika behov.

Kontakta oss redan idag och boka en visning av denna fantastiska fastighet i Trollhättan Hojum.

Mäklare

Ansvarig mäklare Almedin Besic

Reg Fastighetsmäklare
Almedin Besic
5,0 / 5 5 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Almedin Besic och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå. Tack vare att jag är uppvuxen i Lilla Edet och har arbetat i Älvängen så har jag god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Detta ser jag som en stor fördel i din bostadsaffär. När jag inte är på jobbet blir det en del fotboll detta får mig hitta en bra balans för att kunna prestera maximalt i mitt arbete. Driven och engagerad med kunden i fokus. Mina 8 år inom bank och rådgivning har lärt mig vad som är viktigast när man jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål. Tydlig kommunikation, öppenhet och hårt arbete. Som din mäklare ser jag till att vi når det uppsatta målet, där det allra viktigaste är att du blir mer än nöjd. Jag brinner för utmaningar och min genuina passion för bostäder, människor och relationer. Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att du känner dig trygg igenom hela processen och jag ser verkligen fram emot att hjälpa dig med din nästa fastighetsaffär.
Läs mer

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Trollhättan
Ort Trollhättan
Adress Faktorsgatan 1
46137 Trollhättan
Tomtareal/mark 4951 m²

Karta