Bostadsrättsvilla med avgränsad tomt och fint läge!

 • Boendeform
  Villa
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2016
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  108 m²
 • Avgift
  5 195 kr/mån
 • Pris
  3 195 000 kr Högstbjudande Lånelöfte

Välkommen till denna bostadsrättsvilla från 2016 med fint läge, carport, tre sovrum och två badrum i populära Älvängen. Tomten är avgränsad med ett prydligt staket, perfekt för såväl barnfamiljer som hundägare och har ett fint läge mot den lilla träddungen på husets baksida. Området är mycket populärt bland familjer som söker en enkel vardag i ett område som präglas av nybyggaranda och närhet till naturen samtidigt som det är gång och cykelavstånd till matbutiker, centrum och pendeltågstationen. Lokalbussen trafikerar även området med matchning till pendeltågen in mot Göteborg och/eller Trollhättan. Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare redan idag så ordnar vi med visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Maria Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare
Maria Kjellberg

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Beskrivning

Hall

Välkommen in i bostaden genom den ljusa hallen. Här möts du av gott om plats och ett praktiskt och stilrent klinkergolv. Plats för avhängning finns i hatthylla och på krokar direkt till höger och lite längre in i hallen finns även en garderob.

Kök

Till vänster från hallen ligger köket som är i bra storlek med plats för ett större matbord invid fönstret. Här finns gott om plats för förvaring och matlagning i form av såväl väl tilltagna skåp och lådor som bänkyta. Maskinellt är köket utrustat med kyl och frys i fullhöjd, inbyggd micro, integrerad diskmaskin samt spishäll.

Vardagsrum

Vardagsrum med gott om plats att skapa en mysig plats för familjen att umgås och titta på tv. Härifrån nås även altanen som ligger i bra solläge med sol i princip hela dagen. Tomten utanför altanen är praktiskt och snyggt inhägnad - här är det bara att släppa ut barnen eller hunden utan att behöva oroa sig för att de springer ut på gatan.

Badrum/tvättstuga

På nedre plan ligger även bostadens ena badrum som också fungerar som tvättstuga. Här är inrett med dusch, wc, handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare. Över maskinerna ligger en tvättbänk för smidig hantering av tvätten och på väggen sitter väggskåp för förvaring. Rummet är helkaklat med grått klinker på golvet och vitt kakel på vägg.

Sovrum

På övre plan ligger bostadens tre sovrum samlade. I anslutning till föräldrasovrummet finns en stor klädkammare som även skulle kunna fungera utmärkt som kontor.
De två andra sovrummen är även de i bra storlek och i det största av dem finns en garderob.

Badrum övre plan

Badrummet på övre plan är inrett med dusch, wc och handfat med kommod. Väggarna är kaklade och på golvet ligger en våtrumsmatta.

Älvängen

I mysiga Älvängen blandas äldre bebyggelse med områden av nybyggnation och skapar ett samhälle som passar både unga, äldre och barnfamiljer. I centrum och på Handelsplats Älvängen finns allt du behöver för en enkel vardag i form av vårdcentral, apotek, förskolor och skolor, men också ett utbud av mataffärer, blomsteraffär, djuraffär, klädbutik, caféer och gym. Var du än väljer att bo i Älvängen så har du nära till naturen och till pendeltåget som tar dig snabbt och smidigt in till Göteborg eller Trollhättan på ca 20-25 minuter. 

Kronogården är ett mycket populärt bostadsområde i Älvängen. Området karaktäriseras av nybyggda bostäder med närhet till naturen samtidigt som det är enkelt och går snabbt att ta sig in till centrala Älvängen med all tänkbar service. Lokalbussen trafikerar också området och flera hållplatser finns på nära gångavstånd från bostaden.

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Älvängen
Område Älvängen
Adress Älvornas väg 7
44634 Älvängen
Lägenhetsnr BRF 10640-026
Boarea (BOA) 108 m² (enligt Förvaltarens information)
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Andel i föreningen

3.333%

Andel av BRF netto­skuldsättning 1 066 097 kr
Enligt årsredovisningen för 2022.
Pant­förskrivning Är pantsatt
Månadsavgift 5 195 kr/mån
Pris 3 195 000 kr (Högstbjudande)

Driftkostnad

Årlig elförbrukning 5 322 kWh/år
Hushållsel 1 200 kr/mån
Uppvärmning 1 800 kr/mån
Vatten 700 kr/mån
Summa driftkostnad 3 700 kr/mån
Beskrivning av kostnader

Driftskostnaden kan variera beroende på hur många personer som bor i bostaden, hur mycket el man förbrukar samt val av leverantör och avtalsupplägg.

Energideklaration

Status Energideklaration är utförd
Utförd 2018-11-19
Energiklass Energiklass C
Energiprestanda, primärenergital 77 kWh/m²

Byggnad

Byggår 2016
Värme- och ventilations­anläggning

Huset värms med fjärrvärme med golvvärme på nedre plan och radiatorer på övre plan.
Mekanisk till- och frånluftsventilation.

TV/internet

Fiber.

Förening

Namn Bostadsrättsföreningen Boklok Älvbacken
Org. Nr 769630-0461
Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person accepteras Nej

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta

Områdesbeskrivning

Älvängen

I mysiga Älvängen blandas äldre bebyggelse med områden av nybyggnation och skapar ett samhälle som passar både unga, äldre och barnfamiljer. I centrum och på Handelsplats Älvängen finns allt du behöver för en enkel vardag i form av vårdcentral, apotek, förskolor och skolor, men också ett utbud av mataffärer, blomsteraffär, djuraffär, klädbutik, caféer och gym. Var du än väljer att bo i Älvängen så har du nära till naturen och till pendeltåget som tar dig snabbt och smidigt in till Göteborg eller Trollhättan på ca 20-25 minuter. 

Kronogården är ett mycket populärt bostadsområde i Älvängen. Området karaktäriseras av nybyggda bostäder med närhet till naturen samtidigt som det är enkelt och går snabbt att ta sig in till centrala Älvängen med all tänkbar service. På vardagar trafikerar elbussen Älvan området med halvtimmestrafik i rusningstid med matchning till pendeltåget.