Såld

Större markområde i natursköna Alafors

  • Boendeform
    Lantbruk
  • Upplåtelseform
    Friköpt
  • Tomtareal/mark
    38 224 m²

Nu kan vi erbjuda ett större markområde om cirka 3,8 hektar till försäljning. Kanske något för dig som är i behov av extra mark eller för dig som vill investera för att eventuellt stycka av och sälja fler tomter framöver.

Lägesmässigt ligger fastigheten perfekt för dig som önskar komma ifrån samhällets trängsel men ändå ha närheten till centrum, skolor och tågpendeln. Både Älvängen samt Alafors ligger nära till hands.

Fastigheten ligger otroligt vackert i ett öppet och böljande landskap. Här finns chans att bygga ditt egna hus i ett soligt och högt läge som dessutom bjuder på en vacker utsikt över nejden.

Då inget förhandsbesked/bygglov finns på fastigheten idag så kommer försäljningen villkoras med att köparen beviljas ett förhandsbesked. Kostnad för ansökan kommer läggas på köparen.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren Fredrik Hellberg!

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
4,9 / 5 110 omdömen från Hittamäklare
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning ÄLEBRÄCKE 1:6
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Alafors
Adress Älebräcke 1:6
44950 Alafors
Tomtareal/mark 38224 m² (enligt Fastighetsregistret)

Karta