Såld

Avskilt belägen villa för hela familjen i Skönningared!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  2009
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  186 m²
 • Tomtareal/mark
  1 950 m²

Välkomna till denna avskilt belägna villa med plats för hela familjen. Bostaden finner ni i populära Skönningared strax utanför Älvängen. På entréplan finner ni hall, kök, tvättstuga, tre sovrum, vardagsrum, badrum samt wc. Övre plan består idag av ett stort allrum som går att göra om till ett eller flera sovrum om så önskas, ett sovrum samt ett utrymme förberett för badrum.

Väl tilltagen tomt med skogen som närmsta granne. Plats för lek och tillställningar på såväl gräsmatta som altan. På altanen finns dessutom en vedeldad badtunna samt en avskild plats under skärmtaket att slå er ner och njuta av stillheten.

Låter denna bostad intressant? Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Ted Gustafsson redan idag för mer information!

Mäklare

Ansvarig mäklare Maria Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare
Maria Kjellberg
5,0 / 5 57 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Maria Kjellberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå i Ale. Jag ser det som ett privilegium att få hjälpa mina kunder i deras bostadsaffär och ser varje enskild affär som mitt viktigaste uppdrag. Att arbeta som mäklare innebär att man är verksam på en marknad som förändras med tiden och jag ser det som en självklarhet att hålla mig uppdaterad och vara påläst. Jag bor i mitt upptagningsområde och det ser jag som en stor fördel för mina kunder då jag har koll på vad som händer i Ale kommun inte bara avseende bostadsmarknaden utan även gällande exempelvis samhällsutvecklingen, skolorna och barnomsorgen. För mig är det extremt viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga, omhändertagna och i slutändan riktigt, riktigt nöjda med min insats. Målet är det bästa slutpriset vi kan nå och att mina kunder rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta. Privat bor jag i Nödinge med min man Henrik och våra två barn. Fritiden spenderar jag helst med min familj, läser en spännande bok eller bjuder hem goda vänner på middag. https://www.hittamaklare.se/maria.kjellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Entréplan

  Entréplan

 • Övre plan

  Övre plan

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning SKÖNNINGARED 3:21
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Skepplanda
Område Skönningared
Adress Skönningared 342
44694 Skepplanda
Boarea (BOA) 186 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 1950 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 6 (varav 4-6 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta