Såld

Avstyckad gård med unikt läge strax utanför Älvängen!

 • Boendeform
  Lantbruk
 • Byggår
  1909
 • Rum
  0 rum
 • Boarea
  125 m²
 • Biarea
  20 m²
 • Tomtareal/mark
  50 000 m²

Med ett unikt läge strax utanför Älvängen har vi nu förmånen att få förmedla denna avstyckade gård som varit i samma familjs ägo i snart 50 år! Bostadsbyggnad är genomgående i gott skick men erbjuder också stora möjligheter till egen prägel. Ekonomibyggnader i form av ladugård, stort varmgarage och verkstad. Utöver detta finns en carport med plats för två bilar samt jordkällare. Med fastigheten följer jakträtt för älg i Älvängens viltvårdsområde. Gott om träd för avverkning till egen uppvärmning.

En sällan återkommande möjlighet att förvärva en mycket fin fastighet med unikt läge strax utanför expansiva Älvängen med gång- och cykelavstånd till skola, Handelsplats Älvängen och pendeltåget mot Göteborg och Trollhättan.

Ladda gärna ner besiktningsprotokoll längst ner i annonsen. Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Henrik Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare
Henrik Kjellberg
4,7 / 5 125 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2002 och driver sedan flera år tillbaka ERA Axelssons Fastighetsbyrås kontor i Ale och Lilla Edet där jag förmedlar främst villor, men även en del bostadsrätter och kommersiella fastigheter. Med många års erfarenhet och över 1 000 förmedlade bostäder är jag din självklara partner i en bostadsaffär. Jag jobbar drivet, resultatorienterat och med högsta service. Privat bor jag tillsammans med min fru Maria och våra två barn i Nödinge. Skulle jag få lite tid över tar jag gärna en runda på golfbanan.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Älvängen
Område Älvängen
Adress Utby Nordgård 135
44695 Älvängen
Pris 4 980 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-02
Boarea (BOA) 125 m²
Biarea (BIA) 20 m²
Tomtareal/mark 50000 m²
Antal rum 0

Karta