Såld

Bostadsrättsradhus i nära nyskick!

 • Boendeform
  Radhus
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2020
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  102 m²
 • Avgift
  5 528 kr/mån
  inkl. Schablonkostnad för vatten om 261 kr/månad, sophantering, en parkeringsplats, väghållning på vägen utanför, lekplats i området.

Med ett av föreningens bästa lägen och med stor tomt erbjuds här ett hem där allt från planlösning till färgsättning och materialval är noga utvalt och genomtänkt. Läget på gaveln ger inte bara en större tomt utan även en ljusare bostad tack vare de extra fönstren på kortsidan av huset. Här finns bland annat tre sovrum i bra storlek, stort kök med plats för många gäster, två badrum och en uteplats i västerläge med kvällsol. Även på husets framsida finns en liten uteplats och i anslutning till förrådet har nuvarande ägare byggt ett litet utegym.

Från bostaden är det gångavstånd till centrum och här finns allt du behöver för en enkel vardag i form av vårdcentral, apotek, förskolor och skolor. Det finns också ett bra utbud av mataffärer, blomsteraffärer, klädbutiker, caféer och gym samt restauranger. I Älvängen har du alltid nära till naturen men också till pendeltåget som tar dig snabbt och smidigt in till Göteborg eller Trollhättan på ca 20-25 minuter.

Mäklare

Ansvarig mäklare Maria Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare
Maria Kjellberg
4,9 / 5 67 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Maria Kjellberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå i Ale. Jag ser det som ett privilegium att få hjälpa mina kunder i deras bostadsaffär och ser varje enskild affär som mitt viktigaste uppdrag. Att arbeta som mäklare innebär att man är verksam på en marknad som förändras med tiden och jag ser det som en självklarhet att hålla mig uppdaterad och vara påläst. Jag bor i mitt upptagningsområde och det ser jag som en stor fördel för mina kunder då jag har koll på vad som händer i Ale kommun inte bara avseende bostadsmarknaden utan även gällande exempelvis samhällsutvecklingen, skolorna och barnomsorgen. För mig är det extremt viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga, omhändertagna och i slutändan riktigt, riktigt nöjda med min insats. Målet är det bästa slutpriset vi kan nå och att mina kunder rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta. Privat bor jag i Nödinge med min man Henrik och våra två barn. Fritiden spenderar jag helst med min familj, läser en spännande bok eller bjuder hem goda vänner på middag. https://www.hittamaklare.se/maria.kjellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Övre plan

  Övre plan

 • Övre plan

  Övre plan

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Älvängen
Område Älvängen
Adress Tegskiftesvägen 16
44638 Älvängen
Boarea (BOA) 102 m² (enligt Förvaltarens information)
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Månadsavgift 5 528 kr/mån
Ingår i avgiften

Schablonkostnad för vatten om 261 kr/månad, sophantering, en parkeringsplats, väghållning på vägen utanför, lekplats i området.

Avgifts­förändringar

Avgiftshöjning om 600 kronor från och med 1/2-2023 är inkluderad i avgiften på 5 528 kronor.

Karta