Kommande försäljning

Härligt bostadsrättsradhus i nära nyskick!

 • Boendeform
  Radhus
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2020
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  102 m²
 • Avgift
  4 928 kr/mån
  inkl. Schablonkostnad för vatten om 261 kr/månad, sophantering, en parkeringsplats, väghållning på vägen utanför, lekplats i området.
 • Pris
  3 100 000 kr Utgångspris Lånelöfte

Äntligen är det dags för försäljning av detta fina gavelradhus i bostadsrättsform där allt från planlösning till färgsättning och materialval är noga utvalt och genomtänkt. Här erbjuds bland annat tre sovrum i bra storlek, stort kök med plats för många gäster, två badrum och en uteplats i västerläge med kvällsol. Även på husets framsida finns en liten uteplats och i anslutning till förrådet har nuvarande ägare byggt ett litet utegym.

Från bostaden är det gångavstånd till centrum och här finns allt du behöver för en enkel vardag i form av vårdcentral, apotek, förskolor och skolor. Det finns också ett bra utbud av mataffärer, blomsteraffärer, klädbutiker, caféer och gym samt restauranger. I Älvängen har du alltid nära till naturen men också till pendeltåget som tar dig snabbt och smidigt in till Göteborg eller Trollhättan på ca 20-25 minuter.

Mäklare

Ansvarig mäklare Maria Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare
Maria Kjellberg

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Övre plan

  Övre plan

 • Övre plan

  Övre plan

Fakta

Beskrivning

Hall

Välkommen in i bostaden genom hallen där plats för avhängning finns i hatthylla samt i en garderob. Golvet i hallen består av ett stilrent och praktiskt klinker i grå nyans.

Badrum

Bostadens ena badrum ligger i anslutning till hallen. Här är inrett med dusch, wc och handfat med kommod. Färgerna i badrummet går i moderna och stilrena grå toner med ljusare nyans på golv och mörkare kakel på väggarna.

Vardagsrum

Vardagsrummet är en perfekt anpassad sällskapsyta för hela familjen och här finns plats för såväl en soffa som övrig möblering i form av exempelvis en tv-möbel.

Kök

Bostadens kök med sina stora fönsterpartier och utgången mot trädgården på baksidan har ett härligt ljusinsläpp och gott om plats för både familj och gäster. Köket är mycket stilrent inrett med bra arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. I köket finns också en köksö - perfekt för förvaring och som arbetsyta vid exempelvis matlagning. Köket är fullt maskinellt utrustat med kyl, frys, diskmaskin, inbyggd micro, ugn och spishäll. Från köket nås också altanen och trädgården på baksidan som med sitt västerläge erbjuder härlig eftermiddags- och kvällssol. Eftersom bostaden har gavelläge sträcker sig tomten naturligtvis runt huset vilket skapar en trädgård i bra storlek som erbjuder sol under hela dagen.

Övre hall

Trappan till övervåningen leder upp till den övre hallen som i sin tur leder vidare in mot bostadens tre sovrum samt det övre badrummet med tvättstuga.

Sovrum 1

I det största sovrummet finns gott om plats för dubbelsängen och här finns också en stor garderob med praktiska skjutdörrar som tar upp minimalt med plats. Det extra fönstret på gaveln bidrar med både ett härligt ljus och en känsla av rymd till rummet.

Sovrum 2

Det andra sovrummet är i bra storlek med plats för såväl säng som övrig möblering i form av exempelvis ett skrivbord. Här finns också en garderob.

Sovrum 3

Även det tredje sovrummet är i bra storlek med plats för säng och skrivbord eller annan möblering om så önskas. Här finns även en garderob.

Badrum/tvättstuga

Badrummet på övre plan fungerar även som bostadens tvättstuga och är inrett med badkar, wc, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare. Ovanför maskinerna ligger en praktisk tvättbänk som underlättar hanteringen av tvätten. Här finns också ett par överskåp för förvaring av exempelvis handdukar, tvättmedel och hygienartiklar.

Övrigt

Samtliga rum har golv av ekfanér med undantag för badrummen som är helkaklade samt hallen vars golv är belagt med klinker.

Området

I mysiga Älvängen blandas äldre bebyggelse med områden av nybyggnation och skapar ett samhälle som passar både unga, äldre och barnfamiljer. I centrum och på Handelsplats Älvängen finns allt du behöver för en enkel vardag i form av vårdcentral, apotek, förskolor och skolor, men också ett utbud av mataffärer, blomsteraffär, djuraffär, klädbutik, caféer och gym. Var du än väljer att bo i Älvängen så har du nära till naturen och till pendeltåget som tar dig snabbt och smidigt in till Göteborg eller Trollhättan på ca 20-25 minuter.

Föreningen

Brf Ängslycka är en relativt ny bostadsrättsförening i Älvängen. Här har Veidekke/Nordr har byggt radhuslängor i flera huskroppar med inflytt i maj 2020. Föreningen består av 33 radhus och alla radhus har nyttjanderätt till en parkering. Utöver det finns det 22 parkeringar som är uthyrningsbara och 9 besöksparkeringar. Hushållsavfall, matavfall och återvinning hanteras i gemensamma kärl vid parkeringsplatserna.

Bostadsrättsinnehavare gör eget val och tecknar med valfri leverantör av bredband, TV och telefoni.
Telia öppen fiber. Fiberanslutning till varje hus.

Juridiska personer kan godkännas om samtliga styrelseledamöter ställer sig bakom beslutet. Beslut kan förenas med villkor.

I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägget för alla 33 bostäder, med ersättning till fullvärde, dock med en självrisk. Försäkringen är tecknad, för mer information kontakta styrelsen. Dock måste ni som medlemmar teckna en vanlig hemförsäkring.

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Älvängen
Område Älvängen
Adress Tegskiftesvägen 16
44638 Älvängen
Lägenhetsnr BRF 26
Boarea (BOA) 102 m² (enligt Förvaltarens information)
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Förråd

Stort utvändigt förråd i anslutning till bostaden.

Andel i föreningen

0.03030303

Andel av månadsavgift

0.03214219

Överlåtelse­avgift 1 208 kr (betalas av köparen)
Pant­förskrivning Är pantsatt
Pantsättnings­avgift 483 kr
Månadsavgift 4 928 kr/mån
Ingår i avgiften

Schablonkostnad för vatten om 261 kr/månad, sophantering, en parkeringsplats, väghållning på vägen utanför, lekplats i området.

Pris 3 100 000 kr (Utgångspris)

Parkering

Information

En parkeringsplats finns att tillgå och ingår i avgiften. Föreningen tillhandahåller fler parkeringsplatser för uthyrning och till dessa gäller separat kö.

Driftkostnad

Antal personer i hushållet 3
Hushållsel 1 145 kr/mån
Hemförsäkring 162 kr/mån
Summa driftkostnad 1 307 kr/mån
Beskrivning av kostnader

Enligt säljarens uppgifter

Energideklaration

Status Energideklaration ej utförd

Byggnad

Byggår 2020
Hiss Nej
Värme- och ventilations­anläggning

Bostaden värms med en frånluftsvärmepump och har mekanisk frånluftsventilation.

TV/internet

Fiber - öppet nät. Bostadsrättsinnehavare tecknar eget avtal för bredband och tv.

Förening

Namn BRF Ängslycka i Älvängen
Markägare Föreningen äger marken

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Karta