Såld

Stor och fin 3:a i populär förening!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1963
 • Våning
  3 av 3
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  77 m²
 • Avgift
  5 116 kr/mån
  inkl. Värme, VA, kabel-TV och bredband

Välkommen till denna fina 3:a utöver det vanliga i populära Brf Solbacken. Här erbjuds en mycket välplanerad bostad med två sovrum i bra storlek, ett smakfullt renoverat badrum från 2016, gästtoalett samt bra förvaringsutrymme i form av en större klädkammare. Här finns också ett stort vardagsrum med utgång till den väl tilltagna balkongen som med sitt västerläge bjuder på eftermiddags och kvällssol. Perfekt läge nära resecentrum och pendeltåget som tar dig in till centrala Göteborg på 10-15 minuter. Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Maria Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare
Maria Kjellberg
5,0 / 5 64 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Maria Kjellberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå i Ale. Jag ser det som ett privilegium att få hjälpa mina kunder i deras bostadsaffär och ser varje enskild affär som mitt viktigaste uppdrag. Att arbeta som mäklare innebär att man är verksam på en marknad som förändras med tiden och jag ser det som en självklarhet att hålla mig uppdaterad och vara påläst. Jag bor i mitt upptagningsområde och det ser jag som en stor fördel för mina kunder då jag har koll på vad som händer i Ale kommun inte bara avseende bostadsmarknaden utan även gällande exempelvis samhällsutvecklingen, skolorna och barnomsorgen. För mig är det extremt viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga, omhändertagna och i slutändan riktigt, riktigt nöjda med min insats. Målet är det bästa slutpriset vi kan nå och att mina kunder rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta. Privat bor jag i Nödinge med min man Henrik och våra två barn. Fritiden spenderar jag helst med min familj, läser en spännande bok eller bjuder hem goda vänner på middag. https://www.hittamaklare.se/maria.kjellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Bohus
Område Bohus
Adress Alkalievägen 17A
44533 Bohus
Våning 3 av 3
Boarea (BOA) 77 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 5 116 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, VA, kabel-TV och bredband

Karta

Områdesbeskrivning

Bohus

Pendlingsvänliga Bohus ligger bra till för alla med sitt läge mitt emot Kungälv och med ett väl fungerande resecentrum med mycket bra kommunikationer till såväl Göteborg som Kungälv och Trollhättan. Här har du naturligtvis även tillgång till servicefunktioner som mataffär, charkbutik, restaurang, förskolor, skola och vårdcentral. Ale Torg och nya Kongahälla center som erbjuder ett rikt utbud av shopping och restauranger ligger bara fem minuter bort med bil.

Sport- och fritidsutbudet i Bohus är stort och du hittar allt från en nybyggd utomhusfriidrottsarena till ishall, fotbollsplaner, ridhus och flertalet motionsspår med utgångspunkt från Jennylunds fritidsområde. Bohus gränsar också till Vättlefjälls naturreservat som är ett av de största naturområdena i Göteborgsområdet. Här kan man exempelvis vandra längs någon av lederna Bohusleden, Pilgrimsleden eller Vättlefjällsleden samt exempelvis paddla kanot eller fiska i de många sjöarna. Var du än väljer att bo i Bohus har du alltid nära till naturen samtidigt som du på bara 10-15 minuters resa med pendeltåget tar dig in till centrala Göteborg.