Såld

Enplansvilla i centrala Bohus!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1964
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  100 m²
 • Biarea
  69 m²
 • Tomtareal/mark
  817 m²

Välkommen till ett lättskött och väl omhändertaget hus i centrala Bohus. Passar den mindre familjen med möjlighet att få upp till 3 sovrum. Trädgård, altan samt uteplats i ett soligt läge. Även trädgården är lättskött med en plan gräsmatta på husets baksida och en gruslagd framsida.

Här har man nära till det mesta. Huset ligger med gångavstånd till matbutik, skola, barnomsorg samt pendeltåget som tar dig in till centrala Göteborg på 10-15 minuter. Här har ni den privata oas ni alltid drömt om utan att behöva kompromissa med närheten till samhällets service!

Huset är besiktigat, ta gärna del av besiktningsprotokollet samt energideklaration under dokument.

För mer information, kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare!

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning SKÅRDAL 2:84
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Bohus
Område Bohus
Adress Katodvägen 2
44534 Bohus
Boarea (BOA) 100 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 69 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 817 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 4 (varav 2-3 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta