Såld

Bekvämt på ett plan med högsta klass och kvalité!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  2021
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  114 m²
 • Biarea
  0 m²
 • Tomtareal/mark
  525 m²

Här har vi förmånen att kunna erbjuda denna enplansvilla där allt är av högsta klass och kvalité. Villan som färdigställdes 2021 är såklart i nyskick, med fina materialval och neutral färgsättning, och innehåller allt den moderna familjen efterfrågar. Huset är ett LB-hus men designat av säljarna själva där hela fyra stycken sovrum fått plats. Mycket god driftsekonomi med frånluftsvärmepump och solpaneler med beräknad produktion om ca 14 000 kWh per år. Trivsam utemiljö med swimspa, altan och uteplats i bästa solläge. Fristående garage om ca 25 kvm - förberett för elbilsladdare.

På cykelavstånd nås pendelstationen i Lödöse som tar dig snabbt och bekvämt till Göteborg eller Trollhättan. På kort bilavstånd nås Älvängen med all service såsom affärer, gym, apotek och vårdcentral. Ett utmärkt tillfälle till ett mycket kvalitativt boende - välkommen på visning!

Slutpris 4 780 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Henrik Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare
Henrik Kjellberg
4,7 / 5 128 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2002 och driver sedan flera år tillbaka ERA Axelssons Fastighetsbyrås kontor i Ale och Lilla Edet där jag förmedlar främst villor, men även en del bostadsrätter och kommersiella fastigheter. Med många års erfarenhet och över 1 000 förmedlade bostäder är jag din självklara partner i en bostadsaffär. Jag jobbar drivet, resultatorienterat och med högsta service. Privat bor jag tillsammans med min fru Maria och våra två barn i Nödinge. Skulle jag få lite tid över tar jag gärna en runda på golfbanan.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Alvhem
Adress Tuvtåtelvägen 2
44691 Alvhem
Slutpris 4 780 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-12
Boarea (BOA) 114 m²
Biarea (BIA) 0 m²
Tomtareal/mark 525 m²
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)

Karta