Såld

Villa med panoramavy över älven!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1981
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  183 m²
 • Tomtareal/mark
  773 m²

Välkommen till Länsmansvägen 22! Här finner ni en gedigen villa om 6 rum och kök i centrala Älvängen. För dig som vill bo centralt så är denna bostad perfekt. Här är det inte många minuter man behöver gå för att komma både till tågpendeln samt skolorna. Med tåget tar du dig snabbt och smidigt till Göteborg på cirka 20 minuter.

Här finns dessutom ett fristående garage, växthus, uteplats samt en balkong i bästa västerläget. Härifrån har man en fantastisk utsikt över älven och vid vackert väder har man sol fram till solnedgång.

Ta gärna del av besiktningsprotokoll samt energideklaration som ligger bifogat under dokument.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info!

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
4,9 / 5 110 omdömen från Hittamäklare
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning UTBY 2:162
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Älvängen
Område Älvängen
Adress Länsmansvägen 22
44632 Älvängen
Boarea (BOA) 183 m² (enligt Mätning)
Boarea­beskrivning

Enligt taxeringsuppgifterna är boarean 149 kvm samt biarea 35 kvm. Uppvärmd yta (Atemp) enligt energideklaration är 183 kvm. Köparen ansvarar för egen kontrollmätning.

Tomtareal/mark 773 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)

Karta