Såld

Hästgård strax utanför Älvängen!

  • Boendeform
    Lantbruk
  • Upplåtelseform
    Friköpt
  • Tomtareal/mark
    32 040 m²

Liten hästgård om drygt 3,2 hektar strax utanför Älvängen. Härifrån tar man sig snabbt ut på E45 och med bil har man endast cirka 25 minuter till Göteborg.

Tillhörande stall med en byggnadsyta om cirka 208 kvm. Totalt 7 boxar samt 2 st ponnyboxar och 2 st utomhusboxar, sadelkammare, spolspilta samt höloft. I stallet finns indraget vatten och varmvattenberedare. I anslutning till stallet finns gödselplatta.

Utöver detta finns garage/förråd inunder huset, gårdsbyggnad som idag används som förråd om cirka 30 kvm byggyta, förrådsbyggnad samt ett växthus.

Huset har enklare standard och med ett visst
renoveringsbehov. Ta gärna del av besiktningsprotokoll samt energideklaration som ligger bifogat under dokument.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info!

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning ALE KATTLEBERG 1:33
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Älvängen
Område Älvängen
Adress Kattleberg 290
44697 Älvängen
Tomtareal/mark 32040 m² (enligt Lantmäteriet)
Totalareal 32 040 m²
Taxeringskod 120
Lantbruksenhet bebyggd

Karta