Såld

Utvecklingsprojekt för bostäder eller handel i centrala Nol!

  • Boendeform
    Kommersiell
  • Biarea
    70 m²
  • Tomtareal/mark
    1 249 m²

Två samtaxerade fastigheter inom detaljplan som medger bostäder eller handel i två fulla plan plus vind. Uppskattad möjlig byggnadsyta om drygt 500 kvm.

Detaljplanen reglerar inte höjd eller byggnadsyta utan det är prickmark som styr. Se bifogad plankarta. Möjlighet till underhåll ska ske från egen fastighet.

Parkeringar ska följa kommunens riktlinjer vilket är 0,7 parkeringar per bostad samt en gästparkering per var tionde bostad. Infart ska anläggas från Storegårdsvägen.

Unikt tillfälle för bostadsutvecklare med ett centralt läge i Nol med direkt närhet till pendeltåg mot Göteborg, affär och skola. På fastigheten står ett äldre hus där rivningslov får sökas.

Transaktion sker genom bolagsöverlåtelse. Kontakta handläggande fastighetsmäklare för mer information/intresseanmälan.

Mäklare

Ansvarig mäklare Henrik Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare
Henrik Kjellberg
4,7 / 5 125 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2002 och driver sedan flera år tillbaka ERA Axelssons Fastighetsbyrås kontor i Ale och Lilla Edet där jag förmedlar främst villor, men även en del bostadsrätter och kommersiella fastigheter. Med många års erfarenhet och över 1 000 förmedlade bostäder är jag din självklara partner i en bostadsaffär. Jag jobbar drivet, resultatorienterat och med högsta service. Privat bor jag tillsammans med min fru Maria och våra två barn i Nödinge. Skulle jag få lite tid över tar jag gärna en runda på golfbanan.
Läs mer

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Nol
Adress Folketshusvägen 20
44942 Nol
Pris 5 000 000 kr
Kontraktsdatum 2023-06-30
Biarea (BIA) 70 m²
Tomtareal/mark 1249 m²

Karta