Bostadsrättsradhus i toppskick!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2020
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  102 m²
 • Avgift
  5 267 kr/mån
  inkl. Sophantering, en parkeringsplats, väghållning på vägen utanför, lekplats i området.
 • Pris
  3 095 000 kr Utgångspris Lånelöfte

Välkommen till detta kanonfina bostadsrättsradhus från 2020 i centrala Älvängen. Här har du gångavstånd till till både matbutiker och pendeltåget och eftersom radhuset är i nära nyskick är det bara att flytta rakt in utan utan att behöva tänka på kostnader för renovering. Bostaden erbjuder bland mycket annat tre sovrum i bra storlek, två helkaklade badrum och en stor altan. I avgiften ingår även en parkeringsplats och behöver ni plats för ytterligare en bil finns ytterligare parkeringsplatser att hyra av föreningen. I Älvängen finns allt du behöver för en enkel vardag i form av vårdcentral, apotek, förskolor och skolor. Det finns också ett bra utbud av mataffärer, blomsteraffärer, klädbutiker, caféer och gym samt restauranger. Här har du alltid nära till naturen men också till pendeltåget som tar dig snabbt och smidigt in till Göteborg eller Trollhättan på ca 20-25 minuter. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare vid intresse så ordnar vi med visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Maria Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare
Maria Kjellberg

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Beskrivning

Hall

Välkommen in i bostaden via hallen där det finns flertalet garderober med gott om plats för förvaring och avhängnig. Precis innanför dörren finns också plats för både skohylla och hatthylla. På golvet ligger ett stilrent och tåligt klinkergolv i modern mörkgrå nyans.

Badrum nedre plan

I anslutning till hallen ligger bostadens ena badrum inrett med dusch, wc samt handfat med kommod. Badrummet är helkaklat i trendiga grå toner.

Vardagsrum

Vardagsrummet är utformat för att kunna skapa en mysig hörna för hela familjen med plats för såväl soffa som övrig möblering i form av exempelvis tv och tv-bänk.

Kök

Det stora och luftiga köket ligger ligger i semiöppen planlösning med vardagsrummet. Här finns gott om plats för hela familjen med gäster och fönstren som vetter ut mot trädgården på baksidan skapar ett härligt ljus i rummet. Arbetsytorna är väl tilltagna och likaså förvaringen i skåp och lådor. Köket är maskinellt inrett med diskmaskin, kyl, frys, inbyggd micro och ugn.

Förråd under trapp

Under trappan upp till övre plan finns ett förråd med hyllplan uppsatta för smidig och lättöverblickad förvaring.

Övre hall

Trappan till övervåningen leder upp till den övre hallen som i sin tur leder vidare in mot de tre sovrummen samt ett badrum som även fungerar som bostadens tvättstuga.

Sovrum

Alla tre sovrum är i bra storlek med plats för såväl rejäla sängar som garderober och övrig möblering. I föräldrasovrummet finns även en stor garderob med skjutdörrar för både praktisk och snygg förvaring.

Badrum övre plan/tvättstuga

Badrummet på övre plan är inrett med ett modernt rektangulärt badkar, wc,handdukstork, handfat med kommod och spegelskåp. Här finns också tvättmaskin samt torktumlare och över maskinerna ligger en stilren och praktisk tvättbänk. I badrummet finns även ett par väggskåp för förvaring av allt från handdukar till hygienprodukter och tvättmedel. Även detta badrum är helkaklat.

Övrigt

Samtliga rum har golv av ekfanér med undantag för badrummen som är helkaklade samt hallen vars golv är belagt med klinker.

Området

I mysiga Älvängen blandas äldre bebyggelse med områden av nybyggnation och skapar ett samhälle som passar både unga, äldre och barnfamiljer. I centrum och på Handelsplats Älvängen finns allt du behöver för en enkel vardag i form av vårdcentral, apotek, förskolor och skolor, men också ett utbud av mataffärer, blomsteraffär, djuraffär, klädbutik, caféer och gym. Var du än väljer att bo i Älvängen så har du nära till naturen och till pendeltåget som tar dig snabbt och smidigt in till Göteborg eller Trollhättan på ca 20-25 minuter.

Föreningen

Föreningen består av 33 radhus och alla radhus har nyttjanderätt till en parkering. Utöver det finns det 22 parkeringar som är uthyrningsbara och 9 besöksparkeringar. Hushållsavfall, matavfall och återvinning hanteras i gemensamma kärl vid parkeringsplatserna.

Bostadsrättsinnehavare gör eget val och tecknar med valfri leverantör av bredband, TV och telefoni.
Telia öppen fiber. Fiberanslutning till varje hus.

Juridiska personer kan godkännas om samtliga styrelseledamöter ställer sig bakom beslutet. Beslut kan förenas med villkor.

I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägget för alla 33 bostäder, med ersättning till fullvärde, dock med en självrisk. Försäkringen är tecknad, för mer information kontakta styrelsen. Dock måste ni som medlemmar teckna en vanlig hemförsäkring.

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Älvängen
Adress Tegskiftesvägen 20
44638 Älvängen
Lägenhetsnr BRF 028
Boarea (BOA) 102 m² (enligt Förvaltarens information)
Antal rum 4
Andel i föreningen

3.0303%

Andel av månadsavgift

2.9665%

Andel av BRF netto­skuldsättning 1 229 924 kr
Enligt årsredovisningen för 2021.
Överlåtelse­avgift 1 208 kr (betalas av köparen)
Pant­förskrivning Är pantsatt
Pantsättnings­avgift 483 kr
Månadsavgift 5 267 kr/mån
Ingår i avgiften

Sophantering, en parkeringsplats, väghållning på vägen utanför, lekplats i området.

Pris 3 095 000 kr (Utgångspris)

Parkering

P-plats Ingår i avgiften

Driftkostnad

Antal personer i hushållet 3
Årlig elförbrukning 5 544 kWh/år
Hushållsel 1 429 kr/mån
Hemförsäkring 85 kr/mån
Vatten 261 kr/mån
Summa driftkostnad 1 775 kr/mån

Byggnad

Byggår 2020
Hiss Nej
Värme- och ventilations­anläggning

Bostaden värms med en frånluftsvärmepump och har mekanisk frånluftsventilation.

TV/internet

Fiber - öppet nät. Bostadsrättsinnehavare tecknar eget avtal för bredband och tv.

Förening

Namn BRF Ängslycka i Älvängen
Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Markägare Föreningen äger marken
Juridisk person accepteras Nej

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Karta