Såld

Sällan återkommande 3:a i attraktiv förening!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1963
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  67,6 m²
 • Avgift
  3 125 kr/mån
  inkl. Värme, VA, kabel-TV och bredband

Äntligen kan vi erbjuda en 3:a i idylliska Alafors med både bra läge och låg avgift! Bostaden ligger bara en trappa upp och som översta bostad i huset så du har ingen granne över dig och generös takhöjd. Lägenheten är i gott skick och här finns två sovrum i bra storlek, kök renoverat 2019, helkaklat badrum med tvättmaskin och en balkong i söderläge där du kan njuta av långa sommarkvällar och blicka ut över den stora och naturnära innergården. Tillträde runt årsskiftet eller något senare om så önskas. Vid intresse, tveka inte att kontakta ansvarig fastighetsmäklare redan idag och välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Maria Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare
Maria Kjellberg
5,0 / 5 64 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Maria Kjellberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå i Ale. Jag ser det som ett privilegium att få hjälpa mina kunder i deras bostadsaffär och ser varje enskild affär som mitt viktigaste uppdrag. Att arbeta som mäklare innebär att man är verksam på en marknad som förändras med tiden och jag ser det som en självklarhet att hålla mig uppdaterad och vara påläst. Jag bor i mitt upptagningsområde och det ser jag som en stor fördel för mina kunder då jag har koll på vad som händer i Ale kommun inte bara avseende bostadsmarknaden utan även gällande exempelvis samhällsutvecklingen, skolorna och barnomsorgen. För mig är det extremt viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga, omhändertagna och i slutändan riktigt, riktigt nöjda med min insats. Målet är det bästa slutpriset vi kan nå och att mina kunder rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta. Privat bor jag i Nödinge med min man Henrik och våra två barn. Fritiden spenderar jag helst med min familj, läser en spännande bok eller bjuder hem goda vänner på middag. https://www.hittamaklare.se/maria.kjellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Alafors
Område Alafors
Adress Björkvägen 1B
44951 Alafors
Boarea (BOA) 67,6 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 3 125 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, VA, kabel-TV och bredband

Avgifts­förändringar

Avgiften kommer att justeras för att bibehålla god ekonomi samt för utförande av reparationer och eventuell utbyggnad samt inglasning av balkonger.

Karta