Kommande försäljning

Toppenfin bostadsrättsvilla med privat läge långt in på gatan!

 • Boendeform
  Villa
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2015
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  101 m²
 • Avgift
  4 791 kr/mån
  inkl. TV och bredband samt underhåll av det yttre skalet på huset såsom tak och fasader.

Nu finns det äntligen chans att köpa en toppenfin bostad med ett mycket bra läge långt in på en återvändsgata med minimal trafik samt med en privat baksida som vetter ut mot naturen. Att bostaden dessutom har ett garage är nästan helt unikt för området! Här erbjuds ett ljust, modernt och mycket välplanerat boende som passar perfekt för barnfamiljen eller den växande familjen. Extra plus för läget, garaget, tre sovrum i bra storlek, två helkaklade badrum samt fina och genomtänkta materialval i hela bostaden. I området finns både förskola, skola, en populär naturlekplats och massor av kompisar till barnen. På gång- och cykelavstånd når du Älvängen centrum med all dess service samt pendeltåget som snabbt tar dig till både Göteborg och Trollhättan. Hör av dig vid intresse redan idag så att du inte missar chansen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Maria Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare
Maria Kjellberg

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Beskrivning

Hall

Välkommen in i bostaden genom hallen där plats för hatthylla, skohylla och krokar finns direkt till vänster. På väggarna vid utrymmet för avhängning sitter en snygg akustikpanel som både ger ett mycket modernt uttryck och dämpar ljud från hallen. På golvet ligger ett praktiskt och stilrent ljusgrått klinker.

Badrum nedre plan

Till höger från hallen ligger bostadens ena badrum. Här är inrett med wc, handfat med kommod, spegelskåp och dusch med vikbara duschväggar. Badrummet är helkaklat i moderna färger med grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna.

Kök

Köket är i bra storlek och ligger i semiöppen planlösning med vardagsrummet. Luckor och lådor går i en modern gråbeige nyans med svarta detaljer i form av handtag, diskho och vattenkran. Bänkskivan är i mörkgrå laminat och köket erbjuder gott om såväl arbetsyta som förvaring. Vid fönstret som vetter ut mot gatan finns plats för ett matbord med plats för minst 8 personer.

Tvättstuga

Innanför köket ligger tvättstugan som även kan användas som groventré vid behov, då här finns en dörr ut mot trädgården på framsidan. Här finns både tvättmaskin och torktumlare och över maskinerna finns en praktisk och snygg bänk som underlättar hanteringen av tvätten. På golvet i tvättstugan ligger likadant klinker som i hallen.

Vardagsrum

Vardagsrummet är i bra storlek och här finns plats för både tv-hörna och övrig möblering om så önskas. De stora fönsterpartierna ut mot trädgården och naturen på baksidan skapar ett härligt ljusinsläpp i rummet utan minsta insyn. Via altandörren nås altanen och trädgården på baksidan - den perfekta platsen för umgänge med vänner och bekanta eller för ostörd egentid. I anslutning till altanen finns också ett stort utvändigt isolerat förråd med plats för allt från vinterdäck till grillar och cyklar.
Från altanen nås även det isolerade garaget via en separat dörr.

Övre hall

Trappan leder upp till den övre hallen som är fullt möblerbar som exempelvis kontor. Nuvarande ägare har till exempel en smart och mycket snygg lösning med stringsystem med skrivbordskiva för optimal användning av ytan.

Sovrum

Samtliga tre sovrum i bostaden ligger på övre plan och de är alla i bra storlek. Föräldrasovrummet ligger privat mot bostadens baksida och har fönster mot trädgården och naturen. Här finns en stor skjutdörrsgarderob som erbjuder massor av förvaring.

De två andra sovrummen ligger på andra sidan den övre hallen. Det finns plats att sätta in en garderob i varje rum om så önskas. Mellan dessa två sovrum är väggen även tilläggsisolerad vilket skapar extra boendekomfort i form av tysta sovrum.

Badrum övre plan

På övre plan ligger bostadens andra badrum. Här är inrett med wc, handfat med kommod och badkar. Även detta badrum är helkaklat med mörkgrått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns även golvvärme tillvalt för extra komfort.

Övrigt

Bostadens golv består genomgående av ekparkett med undantag för klinker i hall, badrum och tvättstuga. På nedre plan värms bostaden upp genom vattenburen golvvärme och på övre plan med radiatorer. I badrummet på övre plan finns golvvärme.

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Älvängen
Adress Jättarnas väg 28
44634 Älvängen
Lägenhetsnr BRF 15
Boarea (BOA) 101 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Andel i föreningen

3,44830%

Andel av månadsavgift

3,45%

Andel av BRF netto­skuldsättning 985 600 kr
Enligt årsredovisningen för 2021.
Pant­förskrivning Är pantsatt
Månadsavgift 4 791 kr/mån
Ingår i avgiften

TV och bredband samt underhåll av det yttre skalet på huset såsom tak och fasader.

Avgifts­förändringar

Ingen känd avgiftsförändring.

Byggnad

Byggår 2015
Allmän information

Stort utvändigt förråd i anslutning till altanen på baksidan.
Garage.

Värme- och ventilations­anläggning

Bostaden värms med fjärrvärme med golvvärme på nedre plan samt radiatorer på övre plan. I badrummet på övre plan finns även golvvärme.
Mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning.

Övriga utrymmen i föreningen

Miljöhus vid gästparkeringarna.

Kommande renoveringar

Under 2022/2023 kommer samtliga villor i föreningen att målas om utvändigt.

TV/internet

Telia Triple Play - tv, telefoni och bredband via fiber.

Förening

Namn Bostadsrättsföreningen Skogslyckan Kronogården
Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Markägare Föreningen äger marken

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Karta