Såld

Lägenhet i markplan med radhuskänsla!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2017
 • Våning
  1/2 av 2
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  71,5 m²
 • Avgift
  4 067 kr/mån
  inkl. Värme, vatten och parkeringsplats

Nu finns chansen att förvärva en fantastiskt fin 3 rok i bottenplan och med absolut bästa gavelläge. Två stenlagda uteplatser i två väderstreck. Insynsskyddat och lummigt njuter du av eftermiddagssolen på den stora uteplatsen på baksidan och på framsidan sitter du bra med morgonkaffet. Interiört finner du en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, två rymliga sovrum och helkaklat badrum med tvätt-avdelning.
Husen i föreningen byggdes 2017 så allt i bostaden är modernt och underhållsfritt!
Nära ingången finns både den tillhörande parkeringsplatsen och bostadens förråd.

Från Surte station går pendeln som tar er till Göteborg på ca 14 min. Härifrån går även buss till Angered och Kungälv. Utmärkt för den som pendlar. I Surte finns livsmedelsbutik, restauranger, badsjö och föreningsliv.
Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Pernilla Andersson

Reg Fastighetsmäklare
Pernilla Andersson
5,0 / 5 6 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Pernilla Andersson och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2015. Med erfarenhet och lokalkännedom guidar jag er gärna genom hela eran bostadsaffär, från de första tankarna om flytt till dess att ni hittat erat nya drömboende. Att ni som säljare ska känna er väl omhändertagna och i trygga händer är otroligt viktigt och vi kommer därför tillsammans fram till den bästa lösningen för er. Jordnära, positiv och ambitiös är ord som beskriver mig väl och jag ger alltid mycket tid, omtanke och kompetens i varje bostadsaffär. Mitt mål är att varje försäljning ska avslutas med nöjda kunder och högsta möjliga slutpris. Om ni väljer mig som mäklare lovar jag er att leverera en mäklartjänst med kvalitet!   Idag bor jag i Älvängen med mina två barn och min sambo. När jag inte jobbar så hittar ni mig i trädgården med planteringar och odlingar eller på en lekplats med barnen.     Jag ser fram emot att höra från er!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Surte
Område Surte
Adress Arons väg 4C
445 55 Surte
Våning 1/2 av 2
Boarea (BOA) 71,5 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 4 067 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, vatten och parkeringsplats

Karta