Såld

Charmigt 40-talshus med stor tomt!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1945
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  94 m²
 • Biarea
  48 m²
 • Tomtareal/mark
  8 550 m²

Välkommen till Röserna 375! Här finns det mesta för dig som önskar bo lantligt. Vad sägs om en stor tomt om hela 8.550 kvm, altan, uterum, växthus, förråd samt ett fristående garage!?

Litet, charmigt hus som är fördelat på 5 rum och kök. Stor trädgård med stora möjligheter till att ha djur eller för dig som är trädgårdsintresserad. På fastigheten porlar vatten längs med Slereboån vackert fram och närhet finns till sjöar samt underbar natur med gott om svamp och bär.

Lägesmässigt ligger huset perfekt för dig som önskar komma ifrån samhällets trängsel men inte allt för långt bort. Skepplanda centrum nås med bil på cirka 8 minuter, Alingsås på 25 minuter och Göteborg på 40 minuter.

Ta gärna del av besiktningsprotokoll samt energideklaration som ligger bifogat under dokument.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info!

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
4,9 / 5 110 omdömen från Hittamäklare
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning RÖSERNA 2:7
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Skepplanda
Område Skepplanda
Adress Röserna 375
44693 Skepplanda
Boarea (BOA) 94 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 48 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 8550 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 5 (varav 2 sovrum)

Karta