Såld

Enplansvilla strax utanför Älvängen centrum!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  2010
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  130 m²
 • Tomtareal/mark
  1 868 m²

Nu erbjuds en unik chans att komma över denna fina fastighet som förhoppningsvis kommer ge er ett riktigt hemtrevligt boende i många år framöver. Här finns det mesta för dig som vill bo lite lantligt. Vad sägs om en stor gräsmatta, altan, attefallshus samt ett fristående garage!? Dessutom i ett omtyckt område och med ett vackert läge.

Närområdet präglas av öppna, böljande landskap med utspridda hus och hagar. Lägesmässigt ligger huset perfekt för dig som önskar komma ifrån samhällets trängsel men ändå ha närheten till centrum, skolor samt tågpendeln. Både Älvängen samt Alafors ligger nära till hands.

Modernt och välplanerat hus som är fördelat på 4 rum och kök. Lättskött trädgård med fina utemiljöer i ett soligt och välplacerat läge.

Ta gärna del av besiktningsprotokoll samt energideklaration som ligger bifogat under dokument.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer info!

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
4,9 / 5 110 omdömen från Hittamäklare
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning STARRKÄRRS-TORP 1:30
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Älvängen
Område Älvängen
Adress Torpvägen 142
44695 Älvängen
Boarea (BOA) 130 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 1868 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta