Såld

Stor tomt med färdigt förhandsbesked!

  • Boendeform
    Tomt
  • Tomtareal/mark
    7 100 m²

Nu kan vi erbjuda denna stora tomt om 7 100 kvadratmeter. Perfekt för dig som vill bo lite lantligt men ändå inte för långt bort.
Tomten är knuten till A-hus och du som köpare kan välja fritt från deras sortiment. Se bifogade bilder och offerter under dokument. För att få mer inspiration och en överblick över A-hus fina husmodeller klicka gärna in på: www.a-hus.se.
Ansvarig kontaktperson är Nina Berg tel: 076-181 99 10.

Enskilt vatten samt avlopp. Gemensamt avlopp med intilliggande fastighet är angivet som förslag i ansökt förhandsbesked (se situationsplan samt beviljat förhandsbesked).

Med pendeltåget i Lödöse tar du dig snabbt och enkelt till både Göteborg och Trollhättan på under 30 minuter.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Fredrik Hellberg

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
4,9 / 5 110 omdömen från Hittamäklare
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning ALVHEM 2:117
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Alvhem
Område Alvhem
Adress ALVHEM 2:117
44691 Alvhem
Tomtareal/mark 7100 m² (enligt Fastighetsregistret)

Karta