Såld

Villa med lättskött tomt i hjärtat av Skepplanda!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1966
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  96 m²
 • Biarea
  96 m²
 • Tomtareal/mark
  672 m²

Varmt välkommen till Påvels väg 7! Här finner vi en charmig villa som genomgått ett antal större och viktigare renoveringar under de senaste åren. Entréplan beståendes av kök, vardagsrum, tre sovrum samt badrum. Källarplan med gillestuga, kontor/spelrum, hobbyrum, toalett, dusch-/basturum samt tvättstuga/pannrum.

Lägesmässigt ligger huset perfekt för dig som önskar bo centralt men ändå värdesätter att bo på långt in på en lugn villagata, lite i utkanten av centrum.
På gångavstånd från bostaden når du bl.a. förskola, skola, livsmedelsbutik, bibliotek, pizzeria, föreningsliv, simhall samt fin natur att promenera i. Från Skepplanda går buss till pendelstationen i Älvängen, därifrån tar du dig smidigt till Göteborg och Trollhättan.

Utöver huset finns ett större fristående garage med förrådsdel, uterum samt altan.

Ta gärna del av besiktningsprotokoll samt energideklaration som ligger bifogat under dokument.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Fredrik Hellberg

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
4,9 / 5 110 omdömen från Hittamäklare
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning SKEPPLANDA 3:90
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Skepplanda
Område Skepplanda
Adress Påvels väg 7
44641 Skepplanda
Boarea (BOA) 96 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 96 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 672 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta