Såld

Välskött industrifastighet i expansivt område med tomt inom detaljplan!!

  • Boendeform
    Kommersiell
  • Upplåtelseform
    Friköpt
  • Tomtareal/mark
    17 779 m²

Välbelägen och välskött industrifastighet i expansivt område där omgivningen utgörs av handel, lätt industri och kontor. Fastigheten Grafiten 2, om ca 12 245 kvm, är bebyggd med kontor, verkstadsytor och lager. Takhöjd om 5-6 meter i verkstaden och totalt fem portar, varav fler av dem är i fullhöjd. Oljeavskiljare finns. Tomten är genomgående asfalterad förutom ca 3000 kvm som är grusad.

I överlåtelsen ingår den obebyggda fastigheten Grafiten 2, om ca 5 534 kvm, som är inhägnad tillsammans med Grafiten 15. Tomten är grusad och ligger inom detaljplan som medger bebyggelse av 40% av totala tomtarean och en byggnadshöjd om 8 meter.

Transaktion sker genom bolagsöverlåtelse och fastigheterna överlåts tomställda. Kontakta handläggande fastighetsmäklare för mer info/intresseanmälan.

Mäklare

Ansvarig mäklare Henrik Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare | Franchisetagare
Henrik Kjellberg
4,7 / 5 125 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2002 och driver sedan flera år tillbaka ERA Axelssons Fastighetsbyrås kontor i Ale och Lilla Edet där jag förmedlar främst villor, men även en del bostadsrätter och kommersiella fastigheter. Med många års erfarenhet och över 1 000 förmedlade bostäder är jag din självklara partner i en bostadsaffär. Jag jobbar drivet, resultatorienterat och med högsta service. Privat bor jag tillsammans med min fru Maria och våra två barn i Nödinge. Skulle jag få lite tid över tar jag gärna en runda på golfbanan.
Läs mer

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning GRAFITEN 2 & Grafiten 15
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Trollhättan
Ort Trollhättan
Område Stallbacka
Adress Grafitvägen 7
46138 Trollhättan
Tomtareal/mark 17779 m² (enligt Fastighetsregistret)
Taxeringskod 432
Industrienhet lager

Karta