Såld

4:a med radhuskänsla i Älvängen!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1991
 • Våning
  1
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  98 m²
 • Avgift
  4 500 kr/mån
  inkl. Värme, vatten, parkeringsplats och sophantering

Här finns chansen att förvärva en stor och central 4:a med kort gångavstånd till både pendeln och samhällsservice! Stort vardagsrum med härlig utsikt över samhället och älven, inglasad balkong samt uteplats och tre sovrum i bra storlek. Parkering ingår i avgiften och det finns förråd såväl i anslutning till bostadens entré, i källaren samt på den egna vinden. Här bor du med radhuskänsla samtidigt som du kan njuta av enkelheten det innebär att bo i en bostadsrätt. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information!

Mäklare

Ansvarig mäklare Maria Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare
Maria Kjellberg
5,0 / 5 59 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Maria Kjellberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå i Ale. Jag ser det som ett privilegium att få hjälpa mina kunder i deras bostadsaffär och ser varje enskild affär som mitt viktigaste uppdrag. Att arbeta som mäklare innebär att man är verksam på en marknad som förändras med tiden och jag ser det som en självklarhet att hålla mig uppdaterad och vara påläst. Jag bor i mitt upptagningsområde och det ser jag som en stor fördel för mina kunder då jag har koll på vad som händer i Ale kommun inte bara avseende bostadsmarknaden utan även gällande exempelvis samhällsutvecklingen, skolorna och barnomsorgen. För mig är det extremt viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga, omhändertagna och i slutändan riktigt, riktigt nöjda med min insats. Målet är det bästa slutpriset vi kan nå och att mina kunder rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta. Privat bor jag i Nödinge med min man Henrik och våra två barn. Fritiden spenderar jag helst med min familj, läser en spännande bok eller bjuder hem goda vänner på middag. https://www.hittamaklare.se/maria.kjellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Entreplan

  Entreplan

 • Övre plan

  Övre plan

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Älvängen
Område Älvängen
Adress Klippvägen 7B
44632 Älvängen
Våning 1
Boarea (BOA) 98 m² (enligt Enligt säljarens information)
Boarea­beskrivning

Om den exakta bostadsytan är av stor vikt för en köpare rekommenderas en egen uppmätning. Enligt den ekonomiska planen är boarean 98 kvm.

Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Månadsavgift 4 500 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, vatten, parkeringsplats och sophantering

Karta