Såld

Påkostad enplansvilla i ett naturskönt läge!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  2019
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  160 m²
 • Biarea
  70 m²
 • Tomtareal/mark
  13 370 m²

Nu erbjuds en unik chans att komma över denna fina fastighet. Här finns det mesta för dig som vill bo lite lantligt men endast cirka 10 minuter med bil till Nödinge centrum.

På berget finner ni detta vackra hus från 2019, smidigt utsträckt för att ge maximal utblick över naturlandskapet och samtidigt minutiöst anpassat för tomtens form. Detta är ett hus som väcker uppmärksamhet både invändigt samt utvändigt och här finns plats för en stor familj.

Vidbyggt garage om cirka 70 kvadratmeter med golvvärme samt maskinport. Ovanpå en lägenhet om cirka 25 kvadratmeter med kök och badrum, perfekt för tonåringen eller kanske för att hyra ut!?

Som om detta inte vore nog så finns också en enorm altan med spabad, båda i ett soligt västerläge. Fastighetens areal är på drygt 1,3 hektar vilket skapar möjligheter om man t.ex. vill ha djur eller framöver önskar stycka av till fler fastigheter.

Ta gärna del av besiktningsprotokoll samt energideklaration som ligger bifogat under dokument!

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning DALEN 1:2
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Nol
Område Nol
Adress Dalen 158
44990 Nol
Boarea (BOA) 160 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 70 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 13370 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta