Såld

Perfekt för barnfamiljen i centrala Nödinge!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1977
 • Rum
  7 rum
 • Boarea
  160 m²
 • Biarea
  74 m²
 • Tomtareal/mark
  1 284 m²

Välkommen till denna rymliga villan i centrala Nödinge. Huset är om 7 rum och kök och innehåller det mesta en barnfamilj behöver. Stor tomt samt ett fristående dubbelgarage.

På gång och cykelavstånd nås barnomsorg, skolor, Ale Torg med all dess service samt pendeltåget som tar dig snabbt och enkelt till Göteborg på ca 20 min.

Huset är besiktigat, ta gärna del av besiktningsprotokollet under dokument. Fastigheten säljs med en friskrivning mot dolda fel.

För mer information, kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare!

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
4,9 / 5 110 omdömen från Hittamäklare
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning NÖDINGE 5:116
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Nödinge
Område Nödinge
Adress Pigegårdsvägen 1
44933 Nödinge
Boarea (BOA) 160 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 74 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 1284 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 7 (varav 4 sovrum)

Karta