Såld

Utmärkt familjevilla med lantlig känsla strax utanför Skepplanda!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1992
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  141 m²
 • Tomtareal/mark
  1 823 m²

Nu har ni möjlighet att förvärva denna utmärkta familjevilla med lantlig känsla strax utanför Skepplanda. Blicka ut över omgivningen, njut av sol från tidig morgon till kväll och låt barnen springa fritt på den väl tilltagna tomten om 1 823 kvm.

Njut av morgonkaffet på altanen för att sedan se solen försvinna bakom trädtopparna på kvällen. Då kan ni duka upp middagen i det rymliga inglasade uterummet som vetter ut mot den lummiga baksidan.

Bostadshuset är fördelat på 141 kvm och består idag av tre rejäla sovrum, två allrum, kök, tvättstuga, gäst-wc, badrum med bastu samt ett relaxrum/kontor. Om ni är i behov av fler än tre sovrum kan enkelt exempelvis ett av allrummen göras om till ytterligare ett sovrum.

På tomten står också ett väl tilltaget garage.

Välkomna att boka in er på visning!

Besiktningsprotokoll finner ni som bifogad fil nedan.

Mäklare

Ansvarig mäklare Maria Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare
Maria Kjellberg
5,0 / 5 59 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Maria Kjellberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå i Ale. Jag ser det som ett privilegium att få hjälpa mina kunder i deras bostadsaffär och ser varje enskild affär som mitt viktigaste uppdrag. Att arbeta som mäklare innebär att man är verksam på en marknad som förändras med tiden och jag ser det som en självklarhet att hålla mig uppdaterad och vara påläst. Jag bor i mitt upptagningsområde och det ser jag som en stor fördel för mina kunder då jag har koll på vad som händer i Ale kommun inte bara avseende bostadsmarknaden utan även gällande exempelvis samhällsutvecklingen, skolorna och barnomsorgen. För mig är det extremt viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga, omhändertagna och i slutändan riktigt, riktigt nöjda med min insats. Målet är det bästa slutpriset vi kan nå och att mina kunder rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta. Privat bor jag i Nödinge med min man Henrik och våra två barn. Fritiden spenderar jag helst med min familj, läser en spännande bok eller bjuder hem goda vänner på middag. https://www.hittamaklare.se/maria.kjellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning GRÖNNÄS 2:20
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Skepplanda
Område Grönnäs
Adress Grönnäs 265
44692 Skepplanda
Boarea (BOA) 141 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 1823 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 6 (varav 3-4 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta