Välkommen till Torpvägen 140!
Såld

Med lantligt läge strax utanför Älvängen!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1920
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  60 m²
 • Tomtareal/mark
  9 622 m²

Välkommen till detta charmiga och nyligen renoverade torp med underbart lantligt läge strax utanför Älvängen. Detta är ett boende för dig som vill komma ifrån samhällets trängsel men ändå bara ha några minuters bilfärd till pendeln eller till 45:an som snabbt och smidigt tar dig in till centrala Göteborg på 20-25 minuter. Här bor du året runt med ett läge som verkligen är något utöver det vanliga och den stora soliga tomten passar perfekt för dig som vill koppla av i lugn och ro eller tillbringa fritiden med trädgårdspyssel och odling. Bostadshuset renoverades under 2019 och det mesta är gjort i form av exempelvis nytt tak, utvändig träpanel, kök och badrum. På tomten finns en äldre stor förrådsbyggnad som tidigare även använts som garage och bakom huset finns även en gammal jordkällare. På cykelavstånd ligger både dagis, skola, pendeltågstation och Älvängen centrum. Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Maria Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare
Maria Kjellberg
5,0 / 5 57 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Maria Kjellberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå i Ale. Jag ser det som ett privilegium att få hjälpa mina kunder i deras bostadsaffär och ser varje enskild affär som mitt viktigaste uppdrag. Att arbeta som mäklare innebär att man är verksam på en marknad som förändras med tiden och jag ser det som en självklarhet att hålla mig uppdaterad och vara påläst. Jag bor i mitt upptagningsområde och det ser jag som en stor fördel för mina kunder då jag har koll på vad som händer i Ale kommun inte bara avseende bostadsmarknaden utan även gällande exempelvis samhällsutvecklingen, skolorna och barnomsorgen. För mig är det extremt viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga, omhändertagna och i slutändan riktigt, riktigt nöjda med min insats. Målet är det bästa slutpriset vi kan nå och att mina kunder rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta. Privat bor jag i Nödinge med min man Henrik och våra två barn. Fritiden spenderar jag helst med min familj, läser en spännande bok eller bjuder hem goda vänner på middag. https://www.hittamaklare.se/maria.kjellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Nedre plan

  Nedre plan

 • Övre plan

  Övre plan

 • Källare

  Källare

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning STARRKÄRRS-TORP 1:6
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Älvängen
Område Älvängen
Adress Torpvägen 140
44695 Älvängen
Boarea (BOA) 60 m² (enligt Fastighetsregistret)
Boarea­beskrivning

Vid utförande av energideklaration bedömdes husets invändiga area (den area som uppvärms till mer än 10 grader) till ca 100 kvm. Husets övre plan med bland annat det ena sovrummet är inte medräknat som varken bo- eller biarea. Om exakt uppgift om arean är av stor vikt för spekulant rekommenderas en uppmätning av bostaden.

Tomtareal/mark 9622 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 4 (varav 2 sovrum)

Karta