Såld

Välplanerat parhus med plats för hela familjen!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1994
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  92 m²
 • Biarea
  92 m²
 • Tomtareal/mark
  348 m²

Nu har ni möjlighet att förvärva detta välplanerade parhus med plats för hela familjen med en totalyta på över 180 kvm fördelat på på entréplan och källare. Entréplan med två sovrum, kök, vardagsrum samt badrum. Källarplan med stort allrum, sovrum, badrum, tvättstuga med groventré samt förrådsutrymmen. Källarplanets allrum ger möjlighet att dela upp till ytterligare ett sovrum.

Barnvänligt område med skolan ett stenkast bort. Känn avskildheten med naturen som granne och samtidigt upplev närheten till all tänkbar service och kommunikationer.

Ladda gärna ner och läs besiktningsprotkollet.

Välkomna att boka in er på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Maria Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare
Maria Kjellberg
5,0 / 5 64 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Maria Kjellberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå i Ale. Jag ser det som ett privilegium att få hjälpa mina kunder i deras bostadsaffär och ser varje enskild affär som mitt viktigaste uppdrag. Att arbeta som mäklare innebär att man är verksam på en marknad som förändras med tiden och jag ser det som en självklarhet att hålla mig uppdaterad och vara påläst. Jag bor i mitt upptagningsområde och det ser jag som en stor fördel för mina kunder då jag har koll på vad som händer i Ale kommun inte bara avseende bostadsmarknaden utan även gällande exempelvis samhällsutvecklingen, skolorna och barnomsorgen. För mig är det extremt viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga, omhändertagna och i slutändan riktigt, riktigt nöjda med min insats. Målet är det bästa slutpriset vi kan nå och att mina kunder rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta. Privat bor jag i Nödinge med min man Henrik och våra två barn. Fritiden spenderar jag helst med min familj, läser en spännande bok eller bjuder hem goda vänner på middag. https://www.hittamaklare.se/maria.kjellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Entréplan

  Entréplan

 • Källarplan

  Källarplan

 • Alternativ planlösning (Källarplan)

  Alternativ planlösning (Källarplan)

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning UTBY 1:159
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Älvängen
Område Älvängen
Adress Hövägen 74
44632 Älvängen
Boarea (BOA) 92 m² (enligt Fastighetsregistret)
Biarea (BIA) 92 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 348 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 5 (varav 3-4 sovrum)
Taxeringskod 220
Småhusenhet, bebyggd

Karta