Såld

Vacker hästgård med närhet både till Älvängen & Skepplanda centrum!

  • Boendeform
    Lantbruk
  • Upplåtelseform
    Friköpt
  • Tomtareal/mark
    54 069 m²

Fastigheten består av två skiften, totalt cirka 5,4 hektar.

Gården ligger perfekt lägesmässigt om man önskar bedriva ridskola eller ha inackorderingar. Närhet både till Älvängen och Skepplanda centrum med goda bussförbindelser. I närheten finns också Säkra Ridvägar som bedrivs av en ideell förening i Ale kommun. Här erbjuds en rad olika ridleder vilket gör att man kan färdas tryggt och säkert som ryttare, bort från biltrafiken. Se bifogad länk för mer info.

På gården finns bl.a. stall med totalt 15 stycken boxar, hälften är ponnyboxar. I stallet finns även foderkammare/vattenbrunn, sadelkammare samt en kontorshörna.
Ridhus. Cirka 18,8 m* 30 meter.
Paddock med belysning. Cirka 20* 40 meter.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren Fredrik Hellberg!

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
4,9 / 5 110 omdömen från Hittamäklare
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning SKÖNNINGARED 5:10
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Skepplanda
Område Skönningared
Adress Skönningared Slottsgård 465
44694 Skepplanda
Tomtareal/mark 54069 m² (enligt Fastighetsregistret)

Karta