Såld

Parhus med kanonläge i populära Kronogården!

 • Boendeform
  Radhus
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2017
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  117 m²
 • Avgift
  4 602 kr/mån
  inkl. p-plats, renhållning, vägskötsel samt skötsel av det yttre skalet på huset

Välkommen till Älvornas väg 56, ett fantastiskt fint bostadsrättsparhus från 2017! Bostaden har ett väldigt bra läge med en avskild baksida i högt och naturnära läge. Perfekt för barnfamiljen, en växande familj eller för dig som älskar närhet till naturen. I området finns både förskola och skola samt en populär naturlekplats. På gång- och cykelavstånd når du Älvängen centrum med all dess service samt pendeltåget som snabbt tar dig till både Göteborg och Trollhättan.

Modern bostad som är ljus och fräsch med ett entréplan bestående av hall, kök, vardagsrum, badrum/tvättstuga. Under trappan som leder dig upp till övre plan finns ett praktiskt förråd. Ovanvåning med en möblerbar hall, badrum samt fyra sovrum, varav det största med utgång till den härliga balkongen.

Altan, förråd samt parkering med plats för två bilar. Dessutom finns en jazzuci på husets baksida som följer med i köpet.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren Fredrik Hellberg

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
4,9 / 5 110 omdömen från Hittamäklare
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Älvängen
Område Kronogården
Adress Älvornas väg 56
44634 Älvängen
Boarea (BOA) 117 m² (enligt Förvaltarens information)
Antal rum 5 (varav 4 sovrum)
Månadsavgift 4 602 kr/mån
Ingår i avgiften

p-plats, renhållning, vägskötsel samt skötsel av det yttre skalet på huset

Karta