Såld

Central och byggklar tomt i Nol!

  • Boendeform
    Tomt
  • Tomtareal/mark
    641 m²

Nu erbjuds denna byggklara tomt med ett bra och centralt läge i Nol till försäljning. Tomten är inte knuten till någon husleverantör utan man kan som köpare fritt välja vilken leverantör man vill.

Enligt gällande detaljplan så är största byggnadsarea för huvudbyggnad 100 kvm och för komplementbyggnad 17,5 kvm. Högsta nockhöjd för huvudbyggnad är 6,5 m och för komplementbyggnad 4,5 m.

Kostnad för anslutning för VA, el samt fiber tillkommer för köparen. Anslutningsavgift för vatten, spillvatten och dagvatten för en standardvilla exklusive gäststuga/attefallshus är cirka 195.000 kr enligt gällande taxa. Priset ökar om man även önskar bygga gäststuga/attefallshus.

Servisanslutningar för vatten, avlopp och dagvatten finns i anslutning till tomten.

Fastigheten har del i Nol GA:15 som driftas och sköts av Nol-Alafors vägförening.

För mer info se bifogade dokument.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren Fredrik Hellberg

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
4,9 / 5 110 omdömen från Hittamäklare
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning NOL 18:78
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Område Nol
Tomtareal/mark 641 m² (enligt Fastighetsregistret)

Karta