Såld

Tomt med färdigt förhandsbesked!

  • Boendeform
    Tomt
  • Tomtareal/mark
    9 831 m²

Nu kan vi erbjuda en större tomt om 9.831 kvadratmeter i vackra Sannum. Lägesmässigt ligger fastigheten perfekt för dig som önskar komma ifrån samhällets trängsel men ändå vill nå Nol, Alafors, Älvängen samt Nödinge med bil inom 15 minuter.

Här finns chans att bygga ditt egna hus eller en mindre gård i en vacker miljö, omgiven av ängar och skog. Förhandsbesked finns klart och tomten är inte knuten till någon husleverantör.

Se förhandsbesked samt nybyggnadskarta under dokument.
Fastigheten är uppdelad i två skiften.

Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren Fredrik Hellberg!

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
4,9 / 5 110 omdömen från Hittamäklare
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning STARRKÄRRS-HULT 1:29
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Nol
Område Sannum
Adress Starrkärrs-hult 1:29
449 90 Nol
Tomtareal/mark 9831 m² (enligt Fastighetsregistret)

Karta