Såld

Friliggande bostadsrättsvilla med högt fritt läge och jacuzzi!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2017
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  101 m²
 • Avgift
  4 842 kr/mån
  inkl. Bredband och tv via fiber, sophantering samt vatten upp till en förbrukning 9,55 kubikmeter/månad.

Välkommen till denna friliggande bostadsrättsvilla med mycket bra läge i populära Kronogården! Här erbjuds ett modernt och välplanerat boende med tre sovrum, två helkaklade badrum, altan med spabad i västerläge samt carport. Bostaden är något utöver det vanliga för området med sitt läge och tomt som erbjuder såväl kvällssol som avskildhet och utsikt över nejden!

I området Kronogården finns både förskola, skola ,en populär naturlekplats och massor av kompisar till barnen. På gång- och cykelavstånd når du Älvängen centrum med all dess service samt pendeltåget som snabbt tar dig till både Göteborg och Trollhättan.

Mäklare

Ansvarig mäklare Maria Kjellberg

Reg Fastighetsmäklare
Maria Kjellberg
4,9 / 5 67 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Maria Kjellberg och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Axelssons Fastighetsbyrå i Ale. Jag ser det som ett privilegium att få hjälpa mina kunder i deras bostadsaffär och ser varje enskild affär som mitt viktigaste uppdrag. Att arbeta som mäklare innebär att man är verksam på en marknad som förändras med tiden och jag ser det som en självklarhet att hålla mig uppdaterad och vara påläst. Jag bor i mitt upptagningsområde och det ser jag som en stor fördel för mina kunder då jag har koll på vad som händer i Ale kommun inte bara avseende bostadsmarknaden utan även gällande exempelvis samhällsutvecklingen, skolorna och barnomsorgen. För mig är det extremt viktigt att både säljare och köpare känner sig trygga, omhändertagna och i slutändan riktigt, riktigt nöjda med min insats. Målet är det bästa slutpriset vi kan nå och att mina kunder rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta. Privat bor jag i Nödinge med min man Henrik och våra två barn. Fritiden spenderar jag helst med min familj, läser en spännande bok eller bjuder hem goda vänner på middag. https://www.hittamaklare.se/maria.kjellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Älvängen
Område Älvängen
Adress Alvernas Väg 27
44634 Älvängen
Boarea (BOA) 101 m² (enligt Förvaltarens information)
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)
Månadsavgift 4 842 kr/mån
Ingår i avgiften

Bredband och tv via fiber, sophantering samt vatten upp till en förbrukning 9,55 kubikmeter/månad.

Karta