Såld

60-talsvilla på lugn villagata!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1965
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  92 m²
 • Biarea
  92 m²
 • Tomtareal/mark
  972 m²

Välkommen till Dressinvägen 6! Här erbjuds en trevlig villa på en lugn gata i centrala Alvhem. I Alvhem centrum finns bl.a. en förskola samt en trevlig lanthandel och gillar du att spela golf så ligger Ale GK inte långt bort från huset. Med gångavstånd ligger pendelstationen i Lödöse, som tar du dig snabbt och enkelt till både Göteborg och Trollhättan på under 30 minuter.

Entréplan beståendes av kök, vardagsrum med matsalsdel, tre sovrum samt en toalett. I källarplanet hittar ni bl.a. duschrum, bastu, tvättstuga, toalett samt gott om förrådsrum. Förutom bostadshuset finns också ett vidbyggt garage, ett stort uterum samt en mysig grillkåta. Plan och lättskött trädgård.

Här har du chans att sätta din egen prägel och få huset så som du önskar. Ta gärna del av besiktningsprotokoll samt energideklaration som ligger bifogat under dokument.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för info!

Slutpris 2 600 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Fredrik Hellberg

Reg Fastighetsmäklare
Fredrik Hellberg
4,9 / 5 111 omdömen från Hittamäklare
Jag är född, uppvuxen och idag även bosatt i Ale kommun. Detta har resulterat i en av mina största styrkor som mäklare – stor lokalkännedom och ett mycket brett kontaktnät. Jag håller ständigt en hög ambitionsnivå och vid varje försäljning har jag målsättningen att få er bostad såld snabbt, tryggt och självklart till ett högt försäljningspris. Det viktigaste av allt är dock att mina kunder är nöjda. Jag lägger stor vikt vid service och är nästan alltid tillgänglig på telefon och mail – något som garanterat uppskattas vid såväl försäljning som köp. Mitt arbete präglas även av min sociala och glada personlighet samt stora engagemang och noggrannhet. Mitt fokus samt expertis ligger på försäljning av villor, gårdar samt tomter. Har varit verksam fastighetsmäklare i Ale och Lilla Edets kommun sedan 2008. Jag hoppas att jag blir ditt självklara val när du söker en professionell och erfaren fastighetsmäklare! https://www.hittamaklare.se/fredrik.hellberg
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Ale
Ort Alvhem
Område Alvhem
Adress Dressinvägen 6
44691 Alvhem
Slutpris 2 600 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-05
Boarea (BOA) 92 m²
Biarea (BIA) 92 m²
Tomtareal/mark 972 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta