Lediga tjänster

Vi växer och söker en driven fastighetsmäklare till kontoret i Ale!

Om oss
Vi på Axelssons Fastighetsbyrå har hjälpt våra kunder att hitta nya ägare till sina hem i mer än trettio år och sedan hösten 2017 är vi också en del av ERA – en av Europas största mäklarkedjor. Vi har sedan länge haft ett starkt lokalt varumärke och i och med inträdet i ERA kan vi kombinera vår mångåriga erfarenhet av den lokala bostadsmarknaden med ett marknadskoncept och produktpaket i världsklass. Det är vi övertygade om kommer att hjälpa både oss och våra kunder att göra ännu bättre affärer! Vi har ökat vår marknadsandel och omsättning varje år och är en av de största mäklarbyråerna på respektive ort.

På våra kontor i Ale, Lilla Edet och Kungälv är vi idag nio mäklare och tre mäklarassistenter och vi har ett nära samarbete och utbyte mellan våra tre kontor. Din skrivbordsplats blir på vårt nyrenoverade kontor i Älvängen men förhoppningsvis spenderar du större delen av din tid ute hos våra kunder i främst Ale kommun. Du har dock möjlighet att följa dina kunder och ta de följdaffärer som uppstår även utanför kommunens gränser. Hos oss får du ett stort förtroende och frihet samtidigt som du tillhör ett team av kompetenta kollegor som tillsammans gör ca 400 affärer om året och som alltid finns där för att utbyta erfarenheter och backa upp dig.

Vi ger dig möjligheten att jobba på en expansiv bostadsmarknad som präglas av tillväxt och nybyggnation. Ale kommun har ett tillväxtmål som syftar till att på 15 år (2016-2030) dubbla sin befolkningsmängd, vilket innebär en befolkningstillväxt på 1,5% per år. Det betyder att många nya bostäder byggs och förmedlas!

Vem söker vi?
Vi söker dig som drivs av att göra affärer och överträffa förväntningar. Du ser det som en självklar del av jobbet att vårda dina kundrelationer både i pågående uppdrag och för framtiden. Vi ser gärna att du redan har arbetat något eller några år som fastighetsmäklare men har du inte det så är du välkommen att skicka in din ansökan ändå. Vi rekryterar inte bara de bästa mäklarna utan även de som vill bli bäst!

Din ansökan
Om du tycker att beskrivningen ovan stämmer in på dig, skicka din ansökan till ale@erasweden.com eller ring kontorschef Henrik Kjellberg på 0727-316360 om du har några frågor.