Ale

Vi växer och söker en driven fastighetsmäklare till kontoret i Ale!

Om oss på ERA Axelssons Fastighetsbyrå

Vi har varit en självklar del av bostadsmarknaden i Ale i mer än trettio år och har sedan länge ett etablerat och starkt lokalt varumärke. Kontoret i Ale drivs av kedjans största franchisetagare som också driver våra kontor i Lilla Edet, Mölnlycke och östra Göteborg. Vi är ett stort team av totalt 15 kollegor som finns där för varandra genom att utbyta erfarenheter och hjälpas åt vid behov. Vi är stolta över vår företagskultur som kännetecknas av entreprenörsanda, yrkesstolthet och en stor portion värme och humor. Vår starka ställning på den lokala marknaden och samarbetet mellan våra kontor resulterar i att vi ökat vår omsättning varje år och är en av de största mäklarbyråerna på respektive ort. Vi har genom vår mångåriga närvaro på den lokala marknaden i Ale ett mycket stort kontaktnät och ett kundregister som genererar både nya affärer och gott om spekulanter till bostäderna vi förmedlar.

ERA är en av Europas ledande mäklarkedjor inom teknik, utbildning och kundvård. Tillsammans med vårt lokalt starka varumärke i Ale och kedjans globala erfarenhet som en av de största och snabbast växande mäklarkedjorna i värden med 33 000 fastighetsmäklare i 35 länder levererar vi varje dag en mäklartjänst som vi vet ger ett bra resultat, både för våra säljare och mäklare.

Om tjänsten

Till vårt kontor i Ale söker vi nu ytterligare en fastighetsmäklare. Du kommer att bli en självklar del av vårt drivna och sammansvetsade team som idag består av fyra mäklare med stor erfarenhet av den lokala bostadsmarknaden i Ale. Till din hjälp kommer du också att ha en mäklarassistent i världsklass som avlastar i den administrativa delen av arbetet. Du får vidare ta del av ett marknadskoncept och produktpaket som vi är mycket stolta över och som ger dig som mäklare tydliga och bra förutsättningar att göra många och bra affärer.

Din skrivbordsplats finns på vårt nyrenoverade kontor i Älvängen men du spenderar naturligtvis också en stor del av din tid ute hos våra kunder. Vi tror på flexibilitet och personliga relationer och därför ger vi våra mäklare stor frihet att följa sina kunder och ta de följdaffärer som uppstår även utanför kommunens gränser. Hos oss får du ett stort förtroende samt möjlighet att påverka såväl utformningen av ditt eget arbete som kontorets gemensamma marknadsföringsaktiviteter och arbetssätt.

På ERA Axelssons Fastighetsbyrå tycker vi att det är viktigt att ha roligt på jobbet och hos oss har du förutom en självklar plats på våra årliga Kick-offer och utbildningsdagar, även möjlighet att delta på den internationella ERA-konferensen som varje år går av stapeln i USA. Utöver dessa större årliga arrangemang ser vi naturligtvis även till att hitta på andra saker tillsammans. Vill man ha sällskap på en runda golf eller utmana en kollega i padel är det lätt att hitta någon som gärna ger dig en match.

Ale kommun är en rolig och expansiv marknad att arbeta som fastighetsmäklare på. Våra kunder är både villa- och bostadsrättssäljare som uppskattar en personlig kontakt och som återkommer genom åren i samband med att det är dags för nästa steg i bostadskarriären. Här finns med andra ord alla förutsättningar för att skapa en framgångsrik mäklarkarriär tillsammans med oss på ERA. Självklart vill vi att du ska få en trygg och bra start, därför erbjuder vi en fast grundlön tills du är varm i kläderna.

Vem söker vi?

I denna rekrytering söker vi en utbildad och registrerad fastighetsmäklare. Vi söker dig som är driven och noggrann och brinner för att överträffa dina kunders förväntningar. Du ser det som en självklar del av jobbet att vårda dina kundrelationer både i pågående uppdrag och för framtiden. Vi ser gärna att du redan har arbetat något eller några år som fastighetsmäklare men har du inte det så är du välkommen att skicka in din ansökan ändå. Vi värdesätter dig som person och är måna om att du ska passa in i vårt team. Har du inte så mycket erfarenhet så hjälper vi dig att lyckas! 

Din ansökan

Om du vill veta mer och tror att du skulle trivas bra hos oss så är du varmt välkommen med din ansökan till henrik.kjellberg@erasweden.com. Har du frågor är du naturligtvis välkommen att ringa franchisetagare Henrik Kjellberg på 0727-316 360. Att rekrytera rätt medarbetare är viktigt för oss och vi är lika måna om att du som sökande ska få svar på dina frågor som att vi får svar på våra vid ett eventuellt möte. Naturligtvis behandlar vi din kontakt konfidentiellt.