Ted Gustafsson Reg Fastighetsmäklare

Sanningen är inte vad man säger eller lovar, inte heller vilka kunskaper man kan stoltsera med. Den enda sanningen som finns är ens handlingar. Mina handlingar gör mig till en unik fastighetsmäklare.

Jag är uppvuxen i Ale kommun så jag har god lokalkännedom och ett brett kontaktnät. Tack vare detta faller det sig naturligt för mig att förmedla bostäder i vår kommun. Min kännedom till samtliga orter i Ale gör att jag får en personlig anknytning vart jag än befinner mig. Strävar efter att varje samarbete med er kunder skall kännas personligt.

Min vision som fastighetsmäklare är att alltid leva upp till mina utsägelser och att lägga stor vikt vid att förstå just dina behov och önskemål, för att sedan tillsammans nå den bästa lösningen. Jag tar hänsyn till era önskemål och er livssituation, tillsammans tar vi oss igenom hela processen. Jag är aktiv som fastighetsmäklare i Ale kommun, redo att hjälpa er med rådgivning och allt som hör till försäljningen av er bostad. När ni väljer att anlita mig som mäklare är det viktigt för mig att göra er nöjda och få er att känna att ni har valt rätt från början till slut. Förutom att hjälpa er att sälja er nuvarande bostad hjälper jag er gärna att hitta nästa bostad! Ni är alltid välkomna att höra av er till mig. Jag ser fram emot att höra ifrån er!

Se mina rekommendationer på oberoende HittaMäklare.se

Visa på karta
 • Såld

  Välplanerat parhus i bostadsrättsform!

  Älvornas väg 74 Ale – Älvängen
  Typ: Radhus
  Rum: 5
  Boarea: 117 m²
 • Såld

  Bekvämt och lättskött boende på ett plan!

  Konvaljvägen 28 Ale – Älvängen
  Typ: Radhus
  Rum: 4
  Boarea: 81 m²
  Tomt: 230 m²
 • Såld

  Radhus i barnvänliga Skepplanda!

  Kyrkbacken 11 Ale – Skepplanda
  Typ: Radhus
  Rum: 5
  Boarea: 112 m²
  Tomt: 172 m²
 • Såld

  Trivsamt gavelradhus på populära Kärrvägen i Nol!

  Kärrvägen 107 Ale – Nol
  Typ: Radhus
  Rum: 4
  Boarea: 108 m²
  Tomt: 199 m²