Angelholm1 (1)

David Gabrielsson

Fastighetsmäklare/Kontorsägare

Styrkan sitter i kunskapen, erfarenheten och nöjda kunder. 
David Gabrielsson har arbetat på heltid som registrerad fastighetsmäklare sedan 2009 då han startade inom ett svensktmäklarföretag i Skåne. Idag arbetar David som en del av ERA, Europas största mäklarföretag och hans företag heter ERA HemMäklaren och innom ERA Kommersiellt där har vi ett 30tal sammarbetspartner. 
I grunden är David från säljsidan med byggteknisktinriktning. På toppen finns ett personligt enggeman som skapar tillit i processen och den breda förståelsen för mäkleriets alla frågor såväl ekonomiska och juridiska som det personliga. 
Privat har David under många år suttit som ordförande i styrelser för både nätverkande och välgörenhets föreningar. Gillar utmaningar  som person och att lösa uppgifter som andra har gått bet på. Är även medlem i Mäklarsamfundet.
David är även registrerad av Fastighetsmäklarinspektionen 
och har ansvarsförsäkring för både bostäder och kommersiella fastigheter. 
Så när du väljer ERA HemMäklaren och nätverket ERA Kommersiellt så är det egentligen David stora kunskap och erfarenhet du får. Han är som en god vän, en som säger som det är och som man kan lita på i alla väder. Det är värdefullt.

David Gabrielsson

Kontakta mig

070-247 57 24 Skicka mejl
5,0 / 5 (46 omdömen från Hittamäklare)

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Mina försäljningar