97%

På Köpmansgatan 22, på ett av Båstads mest trivsamma lägen, ligger en av Skånes äldsta mäklarbyråer – ERA Löwander & Partners. I mer är 30 år har vi hjälpt köpare och säljare att hitta varandra under trygga, trevliga former. Det har blivit tiotusentals bostadsaffärer genom åren.

Nyckeln till vår framgång heter omtanke. Omtanke om affären och juridiken. Om relationerna. Om människorna bakom – säljare, köpare och spekulanter. Många av de bostäder vi säljer idag, säljer vi för andra eller tredje gången. Ibland till och med fjärde! Det är vi naturligtvis lite extra stolta över. Återkommande kunder är det bästa betyg vi kan få. Det säger oss att vi gör rätt sak, i rätt tid, på rätt sätt.

Vi förmedlar och värderar alla typer av bostäder, stora som små – villor, bostadsrätter, gårdar och kommersiella fastigheter. Dessutom arbetar vi längs hela kusten, från Landskrona i söder till Båstad i norr och har med åren byggt upp ett omfattande register av aktiva spekulanter som söker nytt hem - året runt eller bara på sommaren - just här, just nu.

Lokalt. Globalt. Personligt.
Hos ERA® får du det bästa av två världar. Ett globalt nätverk, tillgång till mängder av tilläggstjänster som tryggar din affär från start till mål och marknadsföringsstrategier som slår det mesta på marknaden. Men du får också en mäklare som känner varenda gata, som känner till Båstads bästa restauranger, snabbaste vägen till förskolan och kan berätta var man enklast parkerar under tennisveckan.

Vi finns här för dig oavsett om du vill sälja, köpa, värdera eller bara prata bostad en stund.

Välkommen till oss, du också!

Kontakta oss

ERA Löwander & Partners

Köpmansgatan 22

269 34 Båstad

Vet du vad din bostad är värd just nu?

Bostadspriser är en färskvara. Vi kan hjälpa dig med en gratis värdering så det inte blir några tråkiga överraskningar när det väl är dags att flytta.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Våra medarbetare

Visa på karta