Välkommen till ERA®Garnisonen i Borås

Mitt i Borås på Allégatan 41 hittar du ERA Garnisonen. I mer än 30 år har vi varit en av Borås ledande fastighetsmäklare, och vi ökar stadigt våra marknadsandelar. Vi kan Borås! Här möter du fyra duktiga mäklare, två assistenter och en ekonomiansvarig som alla med personligt engagemang hjälper dig genom försäljningen.

 

Med vårt genomtänkta mäklarkoncept erbjuder vi dig som säljare en kraftfull marknadsföring, professionellt kundmottagande och mycket engagerade och kunniga mäklare. Att vi alla på ERA Garnisonen själva bor i Borås och därmed har god lokalkännedom är en självklarhet. Vi ger dig bästa tänkbara grund för att just din försäljning ska bli lyckad. Varje uppdrag är unikt och du blir aldrig bara en i mängden. Vi värnar om dig som kund och tar hand om dig både före, under och efter försäljningen.

 

Söker du ny bostad lotsar vi dig rätt med hjälp av våra kontakter och vårt stora utbud av såväl bostadsrätter som villor och fritidshus.

Varmt välkommen till oss så berättar vi mer om hur vi jobbar.

Kontakta oss

ERA®Garnisonen

Allégatan 41, 503 32 Borås

Vi hjälper dig att sälja din bostad

ERA ligger i topp när det gäller kundnöjdhet och är även den mäklaren som får mest rekommendationer från sina kunder (enligt SKI 2013). Så det finns en stor chans att även du blir nöjd om du anlitar oss!

Varför inte börja med att låta oss värdera ditt nuvarande boende?

Jag vill ha en gratis värdering

Kommersiella objekt till försäljning

Just nu har vi 1 objekt på ERA®Kommersiellt.

Se våra kommersiella objekt