Mitt i Borås på Allégatan 41 hittar du ERA Garnisonen. I 40 år har vi varit en av Borås ledande fastighetsmäklare och vi ökar stadigt våra marknadsandelar. Vi kan Borås! Här möter du fem duktiga mäklare och en mäklarassistent.

Med vårt genomtänkta mäklarkoncept erbjuder vi dig som säljare en kraftfull marknadsföring, professionellt kundmottagande och mycket engagerade och kunniga mäklare. Att vi alla på ERA Garnisonen själva bor i Borås och därmed har god lokalkännedom är en självklarhet. Vi ger dig bästa tänkbara grund för att just din försäljning ska bli lyckad. Varje uppdrag är unikt och du blir aldrig bara en i mängden. Vi värnar om dig som kund och tar hand om dig både före, under och efter försäljningen.

Söker du ny bostad lotsar vi dig rätt med hjälp av våra kontakter och vårt stora utbud av såväl bostadsrätter som villor och fritidshus.

 Varmt välkommen till oss så berättar vi mer om hur vi jobbar!

Med vänlig hälsning Anki, Mattias, Martin, Kristoffer, Roland och Paula

Kontakta oss

ERA Garnisonen

Allégatan 41

503 32 Borås

033-12 91 70

Fri värdering av din bostad!

ERA ligger i topp när det gäller kundnöjdhet och får många rekommendationer från sina kunder. Så det finns en stor chans att även du blir nöjd om du anlitar oss!

Låt oss höra av oss!