Såld

Vi syns väl på visningen?

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2017
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  52 m²

Nyproducerat 2017 men med en charm och värme som man sällan skådar i nyare bostäder. Här trivs man, det känns direkt när du kliver innanför dörren. Välplanerade kvadrat med trevliga materialval. Bekvämligheter i form av tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Bättre kan man inte bo. Fransk balkong är inget att underskatta, här kan du sitta vindstilla i eftermiddagssolen och skymta Viskan nedanför. Föreningen har både relaxavdelning med bastu och dusch samt övernattningslägenhet att hyra till förmånligt pris.

Så här nära stan behöver du knappt en bil, men har du en kan du överta säljarens garageplats belägen i markplan och sedan ta hissen rakt upp till sjunde våning. Annars funkar cykel eller fötter bra för att ta sig in till centrum vilket endast tar 7 minuter, en skön promenad längs Viskan och vips så är du där. Välkommen upp på sjunde våningen och Druveforsvägen 16.

Välkommen att boka in dig på visningen, en bostad värd att uppleva på plats!
Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson

Slutpris 1 695 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson
4,9 / 5 111 omdömen från Hittamäklare
Söker du en pålitlig, förtroendegivande och driftig mäklare? Se hit!  Daniela Börjesson heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås.  Jag förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus och tomter i Borås med omnejd. Min sambo och jag byggde hus 2018 i Frufällan norr om Borås, så jag besitter även erfarenhet kring nybyggnation.  Som mäklare beskrivs jag som rak, effektiv och lösningsorienterad.  Jag brinner för nya utmaningar och att alltid leverera högsta service för mina kunder. Målsättningen med varje uppdrag, utöver att ge säljarna bästa möjliga betalt, är att det för samtliga parter ska kännas problemfritt och spännande att byta bostad.  Som fastighetsmäklare erbjuds jag dagligen nya utmaningar och det är variationen inom yrket som är min främsta inspiration. Varje affär är en möjlighet att arbeta med ett unikt hem och bör då skräddarsy upplägget efter det!  Välkommen att kontakta mig, jag ser fram emot ditt samtal!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

 • Föreningens relaxavdelning med bastu och dusch

  Föreningens relaxavdelning med bastu och dusch

 • Pentry till föreningens övernattningsrum

  Pentry till föreningens övernattningsrum

 • Matplats till föreningens övernattningsrum

  Matplats till föreningens övernattningsrum

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Druvefors/Centrum
Adress Druveforsvägen 16
50433 Borås
Slutpris 1 695 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-10
Boarea (BOA) 52 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta