Såld

Mycket välvårdad 1:a med låg avgift och bra läge på Byttorp!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1950
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  38 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Nu finns chansen att förvärva denna trivsamma och välplanerade 1:a med sitt attraktiva läge på Byttorp. Här erbjuds en mycket välvårdad lägenhet med fin genomgående standard som under 2018 genomgick uppfräschning med bl.a. ny badrumsinredning, ommålning av hela lägenheten, nytt parkettgolv i kök och nya vitvaror m.m. Här är varje kvadratmeter exemplarisk utnyttjad där vardagsrummet har sovalkov som rymmer dubbelsäng om så önskas. Köket ligger separat med gott om förvaring- och arbetsyta. I köket ryms en matplats med 4 platser utan att det upplevs trångt. Via de stora fönsterpartierna flödar dagsljuset fritt i bostaden. Bo bekvämt på första våning utan någon insyn. Denna lägenhet passar perfekt för dig som är förstagångsköpare, söker ett mindre boende eller kanske behöver en övernattningslägenhet.

Här bor du i en bra och stabil förening med god ekonomi. Låg månadsavgift om 2 322 kr där Tv och bredband ingår i avgiften. Föreningen har under årets lopp genomfört alla större renoveringar.

Tack vare sitt läge på Byttorp har du en välsorterad mataffär och bageri som granne. Även mycket nära till busshållplatsen med täta förbindelser till Borås centrum, Rececentrum och Högskolan. Då Byttorp ligger nära riksväg 40 är det smidigt att ta sig både till Göteborg och Jönköping. För dig som uppskattar naturen finner du på bara några minuters promenadavstånd den populära sjön Kolbränningen med fina promenadstråk, bad, träning- och fiskemöjligheter.


Möjligt till snabbt tillträde om så önskas!

Välkommen att boka in dig på visningen!
MVH Linda Bjurklint

Slutpris 1 000 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Linda Bjurklint

Fastighetsmäklare
Linda Bjurklint
5,0 / 5 51 omdömen från Hittamäklare
Är trygghet, förtroende och engagemang, egenskaper som du söker hos din fastighetsmäklare? I så fall är jag mäklaren för dig! Mitt namn är Linda Bjurklint och jag jobbar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag har en treårig kandidatexamen som nationalekonom via Högskolan Väst i Trollhättan och tog examen i juni 2020. Under mina studier genomförde jag min praktik i Borås. Jag är uppvuxen i Borås och känner till staden väl. Det är därför också ett självklart val att arbete här i Borås. Jag har varit en del av ERA Garnisonen sedan juni 2020. Folk runt omkring mig brukar säga att jag är positiv, noggrann, engagerad, trygg och förtroendeingivande. Dessa egenskaper anser jag är lika viktiga i både privatliv som i mäklarrollen. Att möta nya människor tycker jag är både intressant och roligt. Det är viktigt att känna av och vara flexibel, för mig är varje kund och bostadsaffär unik. Jag strävar alltid efter att alla kunder ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Är kunderna nöjda – så är jag nöjd! Går du i säljtankar eller bara nyfiken på vad din bostad är värd? Jag finns alltid tillgänglig på telefon, sms eller mejl, så tveka inte att höra av dig! Med vänlig hälsning Linda Bjurklint, ERA Garnisonen i Borås.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Byttorp
Adress Vindelgatan 39A
50465 Borås
Slutpris 1 000 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-12
Boarea (BOA) 38 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 1

Karta