Såld

Hus på landet med ett högt och fint läge!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1929
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  118 m²
 • Biarea
  88 m²
 • Tomtareal/mark
  1 341 m²

Välkommen att anmäla ditt intresse till detta härligt mysiga hus som ligger högt och fint på landsbygden utanför Dalsjöfors. Här bor många barnfamiljer med naturen inpå knuten och med ett öppet landskap runt om. Barnen har skolskjuts till skolan.
Detta boende bjuder på stora utrymmen såsom, vardagsrum med fint burspråk, allrum med braskamin, modernt kök, 3 sovrum på övre plan med mysiga snedtak, 1 större sovrum på bv. Helkaklat badrum samt ytterligare ett nytt badrum med spa-avdelning, tvättstuga mm. Ett fristående dubbelgarage på ca 50 kvm finns också!

Slutpris 2 300 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Anki Johansson

Fastighetsmäklare
Anki Johansson
4,9 / 5 127 omdömen från Hittamäklare
Hej, Jag är fastighetsmäklare och en av ägarna till detta kontor. Jag började arbeta med mäkleri redan 1987 och 1991 blev jag fastighetsmäklare, så jag har lång erfarenhet inom yrket! Det är så viktigt att du som kund kan känna trygghet i valet av din mäklare och mitt mål är att du skall bli 100 % nöjd.  Jag leder dig igenom hela försäljningsprocessen smidigt och tryggt samt säljer till bästa möjliga marknadspris! Eftersom jag har många återkommande kunder och många rekommendationer, betyder det att man har gjort ett bra och seriöst jobb! Kontakta mig, så bestämmer vi en tid för ett möte i din bostad eller på vårt kontor i centrum. Mvh Anki Johansson
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Dalsjöfors
Område Dalsjöfors
Adress Hulta Jotorp 1
51691 Dalsjöfors
Slutpris 2 300 000 kr
Kontraktsdatum 2023-04-04
Boarea (BOA) 118 m²
Biarea (BIA) 88 m²
Tomtareal/mark 1341 m²
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)

Karta