Vill du bo bekvämt med enastående utsikt? SE HIT!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2018
 • Våning
  9 av 11
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  51 m²
 • Avgift
  3 358 kr/mån
  inkl. Uppvärmning. Kabel-TV. Internet. Bostadsrättstillägg.
 • Pris
  1 995 000 kr Högstbjudande Lånelöfte

Här väntar ett modernt boende högt upp i huset med öppen planlösning och en stor inglasad balkong mot eftermiddags- och kvällssolen, på sin nya ägare. Balkongen blir snabbt ett omtyckt extrarum, som en förlängning av vardagsrummet om hela 20 kvm. Bostaden är trivsam och mycket välskött med genomgående fina ytskikt, rymligt badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare samt bra förvaringsmöjligheter. Här bor du bekvämt och det är bara att flytta in.

På eftertraktade Druvefors bor du i förstklassigt läge en kort promenad in till stadskärnan och en lika kort promenad åt andra hållet tar dig till skog och promenadstråk. ICA Maxi ligger runt hörnet tillsammans med flertalet andra butiker.

Här bor du i en trivsam förening med fin innergård i ett attraktivt läge. Föreningen har gemensamma utrymmen i form av övernattningslägenhet och bastu. Fiber och TV ingår i månadsavgiften. Det finns parkeringsplatser i garaget under huset med hissen som går rakt upp till lägenheterna. Möjlighet till ladd-plats finns och kösystem tillämpas för samtliga parkeringsplatser. I huset finns också bra cykelförråd. Här bor du utmärkt, även utan bil!

Välkomna till denna högt belägna tvårummare med enastående utsikt och gigantisk inglasad balkong. Detta är en bostad värd att uppleva på plats, jag hoppas vi ses på visningen!

Till bostaden hör ett källarförråd!
Välkommen med din intresseanmälan - du kommer inte bli besviken!
Med vänliga hälsningar
Daniela Börjesson

Mäklare

Ansvarig mäklare Daniela Börjesson

Fastighetsmäklare
Daniela Börjesson

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Beskrivning

Hall

Ljus hall med parkett och vita väggar. Här finns avhängningsmöjlighet och förvaring av ytterkläder. Inbyggd garderob till städartiklar finner ni här.

Sovrum

Vidare finner ni sovrummet där sängen bäst placeras rakt mot den fina utsikten. Gott om garderober på båda sidor av rummet. Här sover du gott i ett tyst och lugnt rum.

Badrum

Badrummet är rymligt och helkaklat i vitt och grått. Här erbjuds dusch bakom glasväggar, kommod, spegelskåp och WC. Lyxiga tillval såsom golvvärme och handdukstork kan du njuta av här. Separat tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp och praktisk bänkyta. Här finns inget att klaga på!

Kök

Trevligt påkostat kök i vinkel. Vita luckor, vitt stänkskydd och trevlig bänkskiva i träimiterad laminat. Här erbjuds gott om förvaring och du inreder enkelt med ett matbord intill fönstret. Kyl/frys, diskmaskin, spishäll, köksfläkt, ugn och micro finns till förfogande.

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket. Tacksamt att möblera både med soffa och dess tillhörande möbler. Genomgående fin ekparkett och vitmålade väggar i lägenheten.

Inglasad balkong

Bostadens hjärta i detta fall är den inglasade balkongen. Här får du och dina gäster en daglig WOW-känsla. Tack vare inglasningen går rummet att utnyttja större delen av året. Är det riktigt varmt, kan du smidigt öppna upp och njuta. Balkongen vetter åt väster, vilket ger både eftermiddags- och kvällssol samt otroliga solnedgångar. Här får du plats med loungemöbler, matbord och förvaring om så önskas. Praktisk matta för utomhusbruk finns på golvet. Välkommen att besöka bostaden på visning!

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Druvefors
Adress Kellgrensgatan 23B
50434 Borås
Lägenhetsnr BRF 20901
Lägenhetsnr LM 1601
Våning 9 av 11
Boarea (BOA) 51 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)
Andel i föreningen

1,32795

Andel av BRF netto­skuldsättning 753 518 kr
Överlåtelse­avgift 1 313 kr (betalas av köparen)
Pant­förskrivning Är pantsatt
Pantsättnings­avgift 525 kr
Månadsavgift 3 358 kr/mån
Separat debitering för vatten och hushållsel. För hushållselen har föreningen ett kollektivt elavtal men med separat avläsning för varje lägenhet.
Ingår i avgiften

Uppvärmning. Kabel-TV. Internet. Bostadsrättstillägg.

Pris 1 995 000 kr (Högstbjudande)
Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Inre reparationsfond Inre reparationsfond saknas

Parkering

Information

Det finns 39 garageplatser, 2 MC-platser samt 5 utvändiga parkeringsplatser. Kostnad per garageplats är beräknad till 795 kr/månad och för utvändig parkeringsplats till 395 kr/månad. Besöksparkering finns i området.

Driftkostnad

Antal personer i hushållet 1
Hemförsäkring 100 kr/mån
Prel debitering el/vatten 425 kr/mån
Summa driftkostnad 525 kr/mån
Beskrivning av kostnader

Försäkringspremie är individuellt, vänligen ta kontakt med ditt försäkringsbolag för exakta siffror. Föreningen har en preliminär debitering för hushållsel och vatten på 425 kr i månaden och sedan sker en definitiv avläsning för varje lägenhet och därefter antingen återbetalning eller kompletteringsbetalning beroende av hur avläsningen sett ut i förhållande till föreningens uppskattning.

Energideklaration

Status Energideklaration är utförd
Utförd 2020-12-17
Energiklass Energiklass B
Specifik energianvändning 33 kWh/m²
Energiprestanda, primärenergital 49 kWh/m²

Byggnad

Byggår 2018
Hiss Ja
Allmän information

Det finns 59 lägenheter varav: 8 st lägenheter om 1 rok, 20 st om 2 rok, 24 st
om 3 rok, 7 st om 4 rok.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. I försäkringen ingår också styrelseansvarsförsäkring samt kollektivt bostadsrättstillägg.

Portlösningen innehåller beröringsfria nycklar och nyckelläsare, vilket gör att man slipper kodlås och koder på drift.
Lägenhetsdörrarna är dock av försäkringsskäl försedda med nyckellås. Postboxar i trapphusentré, tidningshållare vid varje lägenhetsdörrar.

Fjärrvärme med vattenburen radiatorsystem. Alla badrum har elektriskt komfort-golvvärme och handdukstork. Individuell mätning av kallt och varmt vatten sker för varje lägenhet. Även individuell mätning för varje lägenhet gällande hushållsel. Värme ingår i månadsavgiften.

Föreningen kräver nyckelkvittens vid överlämning måste innehålla: Nyckelkvittens med angivet antal nycklar, namn på förvärvaren, adress, telefonnr, mailadress, tillträdesdatum. Ovanstående information skall skickas till a.ahlstrom@f-r.se

Stallbacken 2 tillsammans med Stallbacken 1 ingår i en samfällighet med delat ansvar och skyldigheter gällande garageplanet, uteparkeringar och innergården.

Värme- och ventilations­anläggning

Värmepump-frånluft (el) och fjärrvärme. FTX-ventilation med värmeåtervinning.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen disponerar över en bastu samt föreningslokal/övernattningslägenhet som ni finner på våning 2. Teknikutrymmen i garageplanen.
Cykelparkering finns i garageplanen samt utomhus framför huset.

Kommande renoveringar

Inga planerade renoveringar.

TV/internet

Telias Baspaket Lagom ingår med 28 TV-kanaler, telefoni via bredband där den fasta avgiften ingår och 100/10 mbits bredbandsanslutning. Fler kanaler och snabbare bredband kan väljas till mot debitering. Se mer information på föreningens hemsida.

Förening

Namn BRF Stallbacken 2
Grundad 2015
Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Markägare Föreningen äger marken
Juridisk person accepteras Nej

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta