Såld

Stor central lägenhet med låg månadsavgift, två balkonger och öppen spis!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1945
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  100 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Låt oss presentera denna fina lägenhet på populära Lugnet med närhet till centrum, Kulturhuset, Högskolan och natursköna Kypesjön. Här bor du i en stabil förening med mycket god ekonomi med låg belåningsgrad och låga månadsavgifter där bredband dessutom ingår i avgiften.

Bostaden mäter hela 100 kvm och är idag en stor 3:a. I vardagsrummet finns det möjlighet att upprätta en vägg för att skapa ytterligare ett rum och därmed göra bostaden till en fyrarummare. Här bor du med ett högt och fritt läge med fint ljusinsläpp från två väderstreck och utsikt över Rya Åsar. Trivsamt kök renoverat 2017 med full maskinell utrustning. Den praktiska köksön bidrar både med extra förvaring, bänk-och avlastningsyta samt extra sittplatser. Den tillhörande matsalen ha god plats för att duka upp till långbord vid större middagsbjudningar för familj och vänner. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer både soffgrupp och tv-möbel samt en trevlig loungedel framöver den fina braskaminen som bidrar med god värme och höjer mysfaktorn. Bostaden har två balkonger. Den ena vetter mot baksidan av huset, här kan du sitta ostört och njuta av frukosten i morgonsolen medans den andra balkongen erbjuder kvällssol. Helkaklat badrum med tvättmaskin och separat duschrum samt en gästtoalett. Till bostaden finns en inre reparationsfond på ca 9400 kr att nyttja.

Välkommen på visning!
MVH Linda Bjurklint

Slutpris 2 800 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Linda Bjurklint

Fastighetsmäklare
Linda Bjurklint
5,0 / 5 51 omdömen från Hittamäklare
Är trygghet, förtroende och engagemang, egenskaper som du söker hos din fastighetsmäklare? I så fall är jag mäklaren för dig! Mitt namn är Linda Bjurklint och jag jobbar som fastighetsmäklare på ERA Garnisonen i Borås. Jag har en treårig kandidatexamen som nationalekonom via Högskolan Väst i Trollhättan och tog examen i juni 2020. Under mina studier genomförde jag min praktik i Borås. Jag är uppvuxen i Borås och känner till staden väl. Det är därför också ett självklart val att arbete här i Borås. Jag har varit en del av ERA Garnisonen sedan juni 2020. Folk runt omkring mig brukar säga att jag är positiv, noggrann, engagerad, trygg och förtroendeingivande. Dessa egenskaper anser jag är lika viktiga i både privatliv som i mäklarrollen. Att möta nya människor tycker jag är både intressant och roligt. Det är viktigt att känna av och vara flexibel, för mig är varje kund och bostadsaffär unik. Jag strävar alltid efter att alla kunder ska känna sig nöjda och trygga genom hela försäljningsprocessen. Är kunderna nöjda – så är jag nöjd! Går du i säljtankar eller bara nyfiken på vad din bostad är värd? Jag finns alltid tillgänglig på telefon, sms eller mejl, så tveka inte att höra av dig! Med vänlig hälsning Linda Bjurklint, ERA Garnisonen i Borås.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

 • Balkong i västerläge!

Planritning

 • Alternativ planlösning hur man enkelt kan göra bostaden till en fyrarummare.

  Alternativ planlösning hur man enkelt kan göra bostaden till en fyrarummare.

Fakta

Generell information

Län Västra Götaland
Kommun Borås
Ort Borås
Område Lugnet
Adress Torstensonsgatan 1
50342 Borås
Slutpris 2 800 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-12
Boarea (BOA) 100 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 4 (varav 2 sovrum)

Karta